Στο "Χαμόγελο του Παιδιού" η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Στο "Χαμόγελο του Παιδιού" η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενίσχυσε τη συγκέντρωση τροφίμων που προορίζονται για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης...

Για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα στο "Χαμόγελο του Παιδιού" η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε για άλλη μια φορά στην κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child» για συγκέντρωση τροφίμων που προορίζονται για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Αντιπροσωπία της ομάδας μας αποτελούμενη από τ παίκτες και μέλη της επιτροπής, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το πρωί της Μ.Πέμπτης 29/04 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού.

Σχετικά με τον Οργανισμό: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών έχοντας στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 1.700,000 παιδιά και τις οικογένειες τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» 25 χρόνια τώρα βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με προβλήματα υγείας και σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης.

Ο Οργανισμός με την γραμμή για τα παιδιά sos 1056 βρίσκεται καθημερινά 24 ώρες το 24’ωρο δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά και τις οικογένειες τους."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News