Σήμερα μαθαίνει τους αντίπαλούς της στο Eurobasket η Ελλάδα

Μπάσκετ
Σήμερα μαθαίνει τους αντίπαλούς της στο Eurobasket η Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προετοιμασία για το προολυμπιακό τουρνουά ξεκινάει 1η Ιουνίου...

Με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το προολυμπιακό της Βικτόρια (29/6 - 4/7) την 1η Ιουνίου, ωστόσο σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει τους αντιπάλους του στο EuroBasket 2022.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο από τα έξι γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Σερβία, την Ισπανία και τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να θεωρείται η δυνατή του ομίλου της. Τέσσερις θα είναι οι όμιλοι, έξι ομάδες θα έχει ο κάθε ένας.

Από το δεύτερο γκρουπ μία εκ των Λιθουανία, Ρωσία, Ιταλία, Τσεχία θα βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας, από το τρίτο γκρουπ μία εκ των Πολωνία, Κροατία, Τουρκία, Σλοβενία, από το τέταρτο μία εκ των Γερμανία, Ουκρανία, Φινλανδία, Γεωργία, από το πέμπτο μία εκ των Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Ισραήλ κι από το έκτο μία εκ των Βοσνία, Βουλγαρία, Εσθονία, Ολλανδία.

Η κλήρωση θα καλυφθεί μέσω του καναλιού της FIBA στο YouTube, ενώ το Eurobasket 2022 θα διεξαχθεί σε πέντε πόλεις. Στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μιλάνο, στην Πράγα και στην Τιφλίδα.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News