Μπάσκετ

Περιοδεία στην Κρήτη κάνει ο Παναγιώτης Φασούλας

Άκουσε τους προβληματισμούς των τοπικών παραγόντων, απάντησε στα ερωτήματά τους…

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τις εκλογές της ΕΟΚ που έχουν οριστεί για τις 30 Μαΐου, ο υποψήφιος πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού "Πρώτα το Μπάσκετ", Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο. Τον παλαίμαχο άσο του μπάσκετ συνόδευσαν και τα υποψήφια μέλη για το ΔΣ της ΕΟΚ, Κίμων Γκιουλιστάνης, Γιάννης Τσουμής και Βάσω Στασινού.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, άκουσε τους προβληματισμούς των τοπικών παραγόντων, απάντησε στα ερωτήματά τους ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα το θέμα που αφορά το αναπτυξιακό και την ανάγκη για ψηφιοποίηση του μπάσκετ.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπη Μαρκάκη.

«Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη επισκέφθηκε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 30 Μαΐου.

Ο Παναγιώτης Φασούλας που είναι επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα το Μπάσκετ” ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για τα θέματα – προβλήματα που απασχολούν το Ελληνικό μπάσκετ και πως αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣ Κρήτης Μπάμπης Μαρκάκης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού Γιάννης Τσουμής, Κίμωνας Γκιουλιστάνης και Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη.»,αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας. 

Στις δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε: "Έχουμε ξεκινήσει μία περιοδεία στην Κρήτη για να δούμε τα σωματεία του νησιού, να μιλήσουμε για το πρόγραμμα μας, να πούμε τι πρεσβεύουμε εμείς για το μπάσκετ της επόμενης μέρας. Εμείς στο πρόγραμμα μας είμαστε σταθεροί από την πρώτη μέρα. Μιλάμε για 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιώσουν την αξιοπιστία, να βελτιώσουν την αξιοκρατία και ουσιαστικά να φέρουν τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια στην Ελληνική Ομοσπονδία. Αυτή είναι η “συνταγή” για να ξανακάνουμε το μπάσκετ πρώτο στις καρδιές των Ελλήνων, πρώτο στις σκέψεις των φιλάθλων και να ξαναφέρουμε κοντά περισσότερα παιδιά, να έχουμε ξανά επιτυχίες και ισχυρότερα πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Επαναλαμβάνω ότι αυτά που πρεσβεύουμε είναι μπασκετικά ζητήματα. Αυτονόητα της περισσότερες φορές. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν γιατί δεν περιμένουμε ούτε ΕΣΠΑ, ούτε την επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος, ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το μπάσκετ προς το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια