Euroleague: Οι ελληνικές ομάδες και πέντε ακόμη κατά Μπερτομέου

Μπάσκετ
Euroleague: Οι ελληνικές ομάδες και πέντε ακόμη κατά Μπερτομέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις αναμένονται το καλοκαίρι στην κορυφαία διοργάνωση

Το καλοκαίρι των σοβαρών εξελίξεων θα είναι αυτό που έρχεται για την Euroleague.

Στο… τραπέζι είναι αρκετά «καυτά» θέματα, με κυρίαρχο το οικονομικό και το άμεσο μέλλον είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στη διοργάνωση.

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε στην Αθήνα συνάντηση επτά ομάδων με άκρα μυστικότητα για να συζητήσουν όλα τα σοβαρά ζητήματα.

Ανάμεσά τους και οι ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που απάντησαν θετικά στο κάλεσμα πέντε ακόμα ομάδων για συζητήσεις που αφορούν τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου.

Οι ομάδες είναι συγκεκριμένα οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας. Το παρών έδωσαν για κάποιες από αυτές οι πρόεδροι, και για άλλες οι εκπρόσωποί τους.

Όλες οι ομάδες, έχουν αρκετές αμφιβολίες για το αν ο Ισπανός παράγοντας λειτουργεί σωστά αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα που διαχειρίζεται, ενώ υπάρχουν πολλά παράπονα για τα χρήματα που μπαίνουν τελικά στα ταμεία τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως όλα δείχνουν πως οι επτά αυτές ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο, θα θέσουν θέμα αντικατάστασής του μετά από 21 χρόνια στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News