ΕΟΚ: Προσωρινός Πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου, ταμίας ο Μαρκάκης

Μπάσκετ
ΕΟΚ: Προσωρινός Πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου, ταμίας ο Μαρκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παλαίμαχος διεθνής πήρε το χρίσμα μετά από επεισοδιακή διαδικασία

Σε νέα εποχή, έστω και προσωρινά, περνάει από σήμερα η ΕΟΚ, καθώς το προσωρινό ΔΣ ψήφισε για πρόεδρο της διοίκησης Πρωτοδικείου του τον Φάνη Χριστοδούλου. Ταμίας στο Δ.Σ. ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης!

Ο παλαίμαχος παίκτης, παίρνει το χρίσμα, έχοντας την στήριξη των δυο εκ των τριών υποψήφιων προέδρων της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, οι οποίοι συμφώνησαν πως για το καλό του αθλήματος θα πρέπει να προχωρήσουν μαζί μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία της διοίκησης πρωτοδικείου. Έτσι, στην διαδικασία που συνεχίστηκε μετά την επεισοδιακή διακοπή το μεσημέρι, τα προσωρινά μέλη του ΔΣ που πρόσκεινται στην πλευρά τους, ψήφισαν για πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, με την ψηφοφορία να τελειώνει με 9-1.

Από την συνέχιση και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, απείχε ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος πρωτοδικείου, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και τα μέλη του ΔΣ που πρόσκεινται σε αυτόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 82χρονος παράγοντας, είχε διακόψει την προηγούμενη ψηφοφορία που έγινε μέσω διαδικτύου, καθώς θεωρούσε πως δεν έπρεπε να ψηφίσει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, ο οποίος αντικατέστησε ως αναπληρωματικό μέλος τον παραιτηθέντα την τελευταία στιγμή, Νίκο Φιλίππου. Ο κ. Καλαϊτζάκης θα ψήφιζε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τον Φάνη Χριστοδούλου, κάτι που θα σήμανε την ήττα του κ. Βασιλακόπουλου.

Επόμενη κίνηση της νέας διοίκησης, είναι να καταθέσει την νέα σύσταση αύριο το πρωί στο Πρωτοδικείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα προσβάλει την ψηφοφορία ως παράνομη, κάτι που αν γίνει δεκτό, θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες για τις εκλογές, αλλά και τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Για την ιστορία, πρόεδρος του νέου ΔΣ θα είναι ο Φάνης Χριστοδούλου, πρώτος Αντιπρόεδρος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δεύτερος ο Νίκος Νικολόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Ευθύμης Ρεντζιάς και Ταμίας ο Μπάμπης Μαρκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News