Πάου Γκασόλ: «Ευγνώμων που επέστρεψα στο σπίτι μου»

Μπάσκετ
Πάου Γκασόλ: «Ευγνώμων που επέστρεψα στο σπίτι μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα

Ο Πάου Γκασόλ επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια, για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Στην παρουσίαση του ο άλλοτε σταρ NBA, δήλωσε ευγνώμων για την επιστροφή στο «σπίτι του», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, επισήμανε ότι δε θα είναι ίδιος όπως πριν από 20 χρόνια, όμως έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της Euroleague.

Αρχικά ο Γκασόλ τόνισε: «Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι. Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα. Μιλούσα για πολλά χρόνια σχετικά με το γεγονός ότι ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα για να τελειώσω εδώ την καριέρα μου.

Έχω συνδεθεί με το κλαμπ με άλλες δραστηριότητες, ως πρεσβευτής και εργάζομαι σε κάποια ιδρύματα και τώρα επιστρέφω εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μια από τις φιλοδοξίες μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την Euroleague. Είναι ο τίτλος που λείπε».

Στη συνεχεία ανέφερε: «Δεν είμαι ο ίδιος Πάου που έφυγε πριν από 20 χρόνια, αλλά είμαι ένας ξεχωριστός παίκτης που ελπίζει να συνεισφέρει μοναδικά πράγματα στο κλαμπ. Με τον τραυματισμό μου πηγαίνω πολύ καλά. Βλέπω ήδη φως στο τέλος της σήραγγας. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή ευκαιρία να επιστρέψω σπίτι, για να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα και έχω την ίδια ψευδαίσθηση και την ίδια φιλοδοξία που άφησα την ομάδα πριν 20 χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News