Με τη Νίκη Λευκάδας σήμερα ο ΟΑΧανίων

Μπάσκετ
Με τη Νίκη Λευκάδας σήμερα ο ΟΑΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών...

Με το εξ΄αναβολής παιχνίδι ΠΑΟΚ- ΕΦΑΟΖ στις αρχές του μήνα, επέστρεψε στη δράση μετά από τέσσερις μήνες η Α1 Μπάσκετ Γυναικών που συνεχίζεται σήμερα με την 4η αγωνιστική και την ομάδα του ΟΑΧανίων να υποδέχεται (15:00) στο κλειστό του Κλαδισού τη Νίκη Λευκάδας.

Το σημαντικό για την ομάδα του ΟΑΧ είναι ότι την προσπάθεια της θα ενισχύσουν και οι δύο νέες Αμερικανίδες παίκτριες, η Έρικα Μπιν και η Τζέσικα Τζάκσον. Η πρώτη επανέρχεται μετά από μερικούς μήνες σε παιχνίδια του ΟΑΧ λόγω της επιστροφής της στην ομάδα ενώ η Τζάκσον θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του ΟΑΧ.

Αναλυτικότερα οι διαθέσιμες παίκτριες για τον Λευτέρη Θεοδωράκη, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Α1 ως πρώτος προπονητής, είναι οι εξής: Τζουγκράκη, Πρασιανάκη, Παπαδάκη, Ψυχογιού, Φάρρου, Νταουντάκη, Ντράμοντ, Μπιν, Τζάκσον, Θεοδώρου, Λίτσι και Λαλέογλου.

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 15:00 ΟΑΧ-Νίκη Λευκάδας(Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Αργυρούδης-Τηγάνης (Πετράκης), 17:00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ελευθερίου Μοσχάτου, 18:00 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλιθέας , 20:00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Σπόρτιγκ 20-0 α.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News