ΝΒΑ: Αφηνιασμένος ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
ΝΒΑ: Αφηνιασμένος ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με triple double οδήγησε τους Μπακς στο άνετο 134-101 επί των Νικς

«Πάρτι» απέναντι στους Νικς έστησαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 134-101 στο Fiserv Forum.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα στο παρκέ, πέτυχε triple double (24 πόντους με 7/7 βολές, 7/11 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ) και οδήγησε τα «Ελάφια» στον θρίαμβο.

Αυτό ήταν το 23ο triple-double της καριέρας του Greek Freak, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, αφού «εξαφάνισε» τον Ραντλ και έδωσε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο την κατάλληλη ώθηση στην ομάδα του να πάρει διαφορά 17 πόντων και ουσιαστικά να «καθαρίσει την υπόθεση νίκη.

Για το Μιλγουόκι πέρα από τον Αντετοκούνμπο, οι Μίντλετον και Λόπεζ από 14 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε σε 12 λεπτά συμμετοχής, 4 πόντους με 2/3 δίποντα, 1 ριμπάουντ.

Επόμενο ματς για τους Μπακς τα ξημερώματα της Κυριακής (02:00 ώρα Ελλάδας) με τους Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον, πριν οι δύο ομάδες παίξουν εκ νέου στην πρωτεύουσα τα ξημερώματα της Τρίτης (02:00 ώρα Ελλάδας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News