Μπάγερν-Παναθηναϊκός 76-71: Δεν άντεξαν οι «πράσινοι» και γνώρισαν 3η σερί ήττα

Μπάσκετ
Μπάγερν-Παναθηναϊκός 76-71: Δεν άντεξαν οι «πράσινοι» και γνώρισαν 3η σερί ήττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστοχία και λάθη κόστισαν στην ομάδα του Κάτας

Ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, όπου έχασε με 76-71 για την Euroleague.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Οντέντ Κάτας, που προσπάθησε να μείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της νίκης, όμως… πλήρωσε τα λάθη και την αστοχία της.

Οι «πράσινοι» κοίταξαν στα μάτια τη φορμαρισμένη Μπάγερν, αλλά... πληγώθηκαν από το τρανζίσιον παιχνίδι των Γερμανών, από την έλλειψη καθαρού μυαλού στη θέση «1» (9λ. συνολικά οι Σέλβιν Μακ και Χάουαρντ Σαντ Ρος) και από τα κακά ποσοστά σε τρίποντα (22%) και βολές (60%).

Το παιχνίδι είχε την υπογραφή του Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν βγαλμένος από το... 2K και «οργίασε» με 27 πόντους (7/11 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7/7 βολές), 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Αμερικανός γκαρντ έδινε την εντύπωση πως θα μπορούσε να σκοράρει όλο το βράδυ, με κάθε τρόπο, απέναντι στην άμυνα της ελληνικής ομάδας. Σε καλό βράδυ βρέθηκε και ο χρήσιμος Βλάντιμιρ Λούσιτς, που έκανε «ζημιά» στους φιλοξενούμενους (14π.).

Ο Παναθηναϊκός σούταρε με πολύ κακά ποσοστά τόσο πίσω από τα 6,75μ. (4/18 3π.), όσο και από τη «γραμμή της φιλανθρωπίας» (17/28β.) και παρά την κυριαρχία του στα ριμπάουντ (24-34ρ.) δεν κατάφερε να «υποτάξει» τους Γερμανούς. Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ξανά ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 14π. (2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 7/9 βολές), ενώ τον ακολούθησαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης - Γιώργος Παπαγιάννης (10π. έκαστος). Θετικά δείγματα γραφής από τον Ζακ Όγκαστ (8π., 3ρ.) και τον Μπεν Μπέντιλ (8π., 8ρ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News