Έχασαν και στο Μιλγουόκι οι Μπακς, ο Γιάννης...μόνος δεν μπορεί!

Μπάσκετ
Έχασαν και στο Μιλγουόκι οι Μπακς, ο Γιάννης...μόνος δεν μπορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελικό σκορ ήταν 113-124 για τους Ράπτορς...

Τα ταξίδια σε Φοίνιξ, Γιούτα και Οκλαχόμα δεν πήγαν καλά, οι Μπακς όμως επέστρεψαν στο Μιλγουόκι έχοντας και 250 φιλάθλους στην εξέδρα. Ήθελα να επιστρέψουν και στις νίκες, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τους Ράπτορς, με τους Καναδούς να είναι καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία του ματς και να παίρνουν μια άνετη νίκη με 124-113.

Μια νίκη που τους φέρνει στο 13-13, ενώ ρίχνει τους Μπακς στο 16-12. Τα «ελάφια» μέτρησαν έτσι την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους, ενώ αγωνιστικά έδειξαν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και την πρώτη περίοδο. Μια περίοδος που ανήκε σε μεγάλο βαθμό στους φιλοξενούμενους. Οι Ράπτορς μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και κατάφεραν να προηγηθούν με 11-18 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά τους στο πρώτο ημίχρονο συνολικά. Στο διάστημα αυτό δεν πήγαινε τίποτα καλά στους παίκτες της ομάδας του Μιλγουόκι τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Στο σημείο εκείνο ανέβασε την απόδοσή του ο Γιάννης, βρήκε βοήθεια από τον Πόρτις και οι Μπακςκατάφεραν όχι μόνο να ισορροπήσαν το ματς, αλλά να προηγηθούν και με 50-38, δείχνοντας πως εύκολα ή δύσκολα θα έφτασαν στη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ωστόσο ένα μπλακ άουτ τους εκμεταλλεύτηκαν και με το παραπάνω οι Ράπτορς που με ένα επί μέρους σερί 19-5 προηγήθηκαν με 57-55, για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 64-64.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν για πρώτη φορά μια μικρή διαφορά πέντε πόντων στο 96-96 που το έκαναν 96-101, ενώ στην συνέχεια την ανέβασαν ακόμα περισσότερο κάνοντας το 103-112. Οι Μπακς αντέδρασαν και πάλι μειώνοντας στους τρεις (109-112), αλλά με ένα νέο 5-0 οι Ράπτορς έκαναν το 109-117 και ουσιαστικά έδωσαν τέλος στο ματς. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εξαιρετικός ΒανΒλίτ που έφτασε τους 33 πόντους, με τον Σιακάμ να ακολουθεί με 23 και τον Λόουρι να έχει 18. Για τους ηττημένους οΓιάννης ήταν σχεδόν μόνος του έχοντας 34 πόντους, ενώ κατέβασε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκανε 5 κλεψίματα και έριξε και 2 τάπες, με τον Κόνατον να έχει 20 και τον Πόρτις 16.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News