Ανησυχία για τα κρούσματα στον Παναθηναϊκό και ενόψει Κυπέλλου

Μπάσκετ
Ανησυχία για τα κρούσματα στον Παναθηναϊκό και ενόψει Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δεδομένα για την εβδομάδα που ξεκινάει...

Aνησυχία στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στα χθεσινά τεστ.

Ήδη ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε, ενώ υπάρχει «συναγερμός» και εν όψει της τελικής φάσης του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη υπάρχει ο προημιτελικός με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση νίκης ακολουθεί την Παρασκευή ο ημιτελικός με το νικητή του Λαύριο-ΑΕΚ και για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ο τελικός.

Ποια είναι τα δεδομένα τώρα; Όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν τη Δευτέρα σε νέα τεστ από τα οποία και θα κριθεί αν θα διεξαχθεί ο προημιτελικός με το Περιστέρι την Τετάρτη. Το πρωτόκολλο της ΕΟΚ για το Κύπελλο προβλέπει πως θέμα αναβολής τίθεται αν υπάρχουν τρία κρούσματα παικτών κι όχι απλώς μελών μιας ομάδας. Σύμφωνα με τη Live Sport, από τα κρούσματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό μόνο το ένα αφορά σε παίκτη, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για περαιτέρω διασπορά.

Εφόσον υπάρξουν τρία και πλέον κρούσματα παικτών στον Παναθηναϊκό, τότε σίγουρα θα αναβληθεί το ματς με το Περιστέρι, ενώ μένει να φανεί τι θα αποφασιστεί για τα άλλα παιχνίδια. Αν, δηλαδή, θα διεξαχθούν κανονικά οι άλλοι τρεις προημιτελικοί κι ενδεχομένως ο ένας ημιτελικός (που θα προκύψει από τους νικητές των Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός-Προμηθέας) ή θα αναβληθεί όλη η δράση. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έχουν ακόμη Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, αλλά και ο Ηρακλής δυσκολεύουν το έργο να βρεθούν ημερομηνίες, συνεπώς το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν όσα παιχνίδια είναι εφικτό την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News