Basket League: Σπουδαίες νίκες για Περιστέρι, Λαύριο, Μεσολλόγι

Μπάσκετ
Basket League: Σπουδαίες νίκες για Περιστέρι, Λαύριο, Μεσολλόγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι-Κολοσσός 87-77, Λαύριο-ΠΑΟΚ 84-77 και Περιστέρι-Ιωνικός 86-70

Με τις σημαντικές νίκες του Περιστερίου επί του Ιωνικού, του Λαυρίου επί του ΠΑΟΚ και του Μεσολογγίου επί του Κολοσσού άνοιξε σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα της Basket League.

Περιστέρι-Ιωνικός 86-70

Το Περιστέρι πανηγύρισε την 8η νίκη του σε 13 αγώνες με 86-70 επί του Ιωνικού στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είχε εντυπωσιακή κυκλοφορία της μπάλας, ήταν αποτελεσματικοί από τη γραμμή των βολών, σούταρε με εξαιρετικό ποσοστό στο δίποντο και με κορυφαίο τον Τρε ΜακΛίν έγραψε το 5-3 στο γήπεδό της. Στο 4-9 έπεσαν οι Νικαιώτες, που έχουν πλέον πέντε ήττες σε επτά αγώνες μακριά από το γήπεδό τους. Πριτζέτ και Χουγκάζ ήταν οι δύο που ξεχώρισαν, με την άμυνα να είναι πάντως αναποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Λαύριο-ΠΑΟΚ 84-77

To Λαύριο επανήλθε στις νίκες με 84-77 απέναντι στον ΠΑΟΚ και ανέβασε το ρεκόρ του στο 9-4. Πέντε παίκτες του Σερέλη είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Ντιαλό (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ), Κόζεϊ (16 πόντοι, 4 ασίστ) και Μουράτο (10 πόντοι, 12 ασίστ) να ξεχωρίζουν. Κονατέ (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Γκρίφιν (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Λοβ (20 πόντοι) πάλεψαν για τους Θεσσαλονικείς, που υπέστησαν τη 2η διαδοχική ήττα τους και υποχώρησαν στο 6-7.

Μεσολόγγι-Κολοσσός 87-77

Το Μεσολόγγι από την πλευρά του με κατάθεση ψυχής και παίζοντας πολύ καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επικράτησε του Κολοσσού με 87-77, παίρνοντας την πρώτη νίκη ύστερα από εννιά σερί ήττες (4-9). Μάλιστα, έτσι η ομάδα του Καλαμπάκου «δίπλωσε» τους «θαλασσί», καθώς είχε νικήσει και στη Ρόδο, στον πρώτο γύρο. Κορυφαίος ήταν ο Πουαριέ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Γκότσερ να είχε 14π. Από το σύνολο του Καντζούρη, που υποχώρησε στο 5-7, ξεχώρισαν οι Καντέρ και Άρτις με 16π. και 15π. αντίστοιχα, με τον Αμερικανό γκαρντ να είχε και 10 ριμπάουντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News