To αντίο του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στο Νίκο Γιαννακουδάκη

Μπάσκετ
To αντίο του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στο Νίκο Γιαννακουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τον χαρακτήριζε η πραότητα, η ακεραιότητα και η ευγένεια του χαρακτήρα του...»

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης με ανακοίνωση του αποχαιρετά το μέλος του Νίκο Γιαννακουδάκη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, κάνοντας λόγο για μία ήρεμη δύναμη στο χώρο του μπάσκετ που προσέφερε ανιδιοτελώς την αγάπη του για την διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.:

“Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζουν την οδύνη τους, για τον αναπάντεχο και ξαφνικό χαμό του πολυαγαπημένου μέλους του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., κ. Γιαννακουδάκη Νικόλαου.

Ο Νίκος Γιαννακουδάκης υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης και υπηρέτησε επί σειρά ετών το χώρο της Διαιτησίας από διάφορες θέσεις. Υπήρξε Διαιτητής Εθνικών Κατηγοριών, διαιτητεύοντας αγώνες μέχρι και την Β’ Εθνική Κατηγορία, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. καθώς επίσης και κομισάριος αγώνων Εθνικών Κατηγοριών. Ένας αγνός εργάτης της Κρητικής Διαιτησίας που τον χαρακτήριζε η πραότητα, η ακεραιότητα και η ευγένεια του χαρακτήρα του. Μια ήρεμη δύναμη στον χώρο, προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη του για την διαιτησία συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτής, πρεσβεύοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες του.

Για την θλιβερή αυτή απώλεια το σύνολο των διαιτητών και μελών του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζει τα θερμά Συλλυπητήρια του, στην οικογένεια και στον υιό του, πρώην μέλος του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Γιαννακουδάκη Βασίλειο και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα καταθέσει συμβολικό ποσό 100€ εις μνήμην και μακαρία του

εκλιπόντος, σε κοινωφελές ίδρυμα στην πόλη του Ηρακλείου”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News