Νέες αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδος

Μπάσκετ
Νέες αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ολοκληρωθεί τελικά με τον τρόπο που προέβλεπε η προκήρυξη της διοργάνωσης. Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της.

Το Κύπελλο Ανδρών θα ολοκληρωθεί τελικά με τον τρόπο που προέβλεπε η προκήρυξη της διοργάνωσης. Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΟΚ, οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξάγονταν στις έδρες των ομάδων και κατόπιν οι ημιτελικοί και ο τελικός στο ΟΑΚΑ. 

Σύμφωνα λοιπόν με την προκήρυξη, θα διεξαχθούν κανονικά οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί (που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση) στις έδρες των ομάδων και κατόπιν ο τελικός θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής: Κολοσσός - Προμηθέας

Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός - Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News