Μπάσκετ

Μπάσκετ ΟΦΗ: Η τιμή-έκπληξη στον εμβληματικό Παναγιώτη Σπυριδάκη

Συμπληρώνει φέτος 54 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον ΟΦΗ

Σε μια πολύ όμορφη συμβολή κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, κάνοντας μια τιμητική έκπληξη σε μια εμβληματική μορφή του συλλόγου, τον μακροβιότερο γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτη Σπυριδάκη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Συμεών Καμπάκας, έδωσε μια πλακέτα οπου έγραφε την ημερομηνία που εντάχθηκε  στην οικογένεια του ΟΦΗ 29-9-1967! Δηλαδή φέτος συμπληρώνει 54 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς!

Ο υπεύθυνος μάρκετιγκ Σφακιανάκης Ηρακλής μαζί τον αρχηγό της ομάδας, Πρόδρομο Τσερκιτσογλου του έδωσαν 2 φανέλες υπογεγραμμένες από όλη την ομάδα μπάσκετ μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστω Παναγιώτη Σπυριδάκη για ότι έχει προσφέρει και θα προσφέρεις σε όλους εμάς».

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Μάνος Σφακιανάκης είπε για τον κ.Σπυριδάκη: «Ότι και να πούμε για τον άνθρωπο αυτόν είναι λίγο, είναι το άλφα και ωμέγα. Γενικός γραμματέας και αδελφικός φίλος του πατέρα μου, μόνο σεβασμό και αγάπη για αυτόν τον άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και γνωρίζει όλη την ιστορία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Καμαρώνουμε που τον έχουμε στο σωματείο μας».

1967-2021: 54 χρόνια στον ΟΦΗ

O Παναγιώτης Σπυριδάκης, είναι η ζωντανή ιστορία του ΟΦΗ.

Γεννήθηκε στις 2 Μαϊου 1942 στον Πατσίδερο Μονοφατσίου.

Υπήρξε αθλητής στίβου με σημαντικές επιδόσεις στο γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου την δεκαετία του ’60.

Στον ΟΦΗ βρίσκεται από τις 29 Σεπτεμβρίου 1967, όταν και εγγράφηκε μέλος σε ηλικία 25 ετών.

Και από τότε είναι ανελλιπώς κοντά στο σύλλογο.

Είναι εδώ και 40 χρόνια περίπου Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή παράγοντας της ομάδας, αλλά και –ίσως- ο μεγαλύτερος (εν ζωή πάντα) παράγοντας στον Ελληνικό αθλητισμό (επαγγελματικό και Ερασιτεχνικό).

Ανιδιοτελής προσφορά δεκαετιών, αμέτρητες εργατοώρες, για τον ΟΦΗ και τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια