Εθελοντική αιμοδοσία από την ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Εθελοντική αιμοδοσία από την ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή στο κλειστό του Λίντο…

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή η ΕΚΑΣΚ στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο. Οι αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου “Βενιζέλειο”, θα διαρκέσει από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση:

«Οι ανάγκες της αιμοδοσίας είναι συνεχείς και ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Η ΕΚΑΣΚ, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου “Βενιζέλειο”, θα πραγματοποιήσουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 8.01.2021 από τις 09:00 έως και τις 13:30, στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο.

Το Κρητικό μπάσκετ για ακόμα μια φορά «παίζει ομαδικά», προσφέροντας λίγο από το χρόνο του, δίνοντας χαμόγελο και αισιοδοξία σε πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτό το πολύτιμο αγαθό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά και των τμημάτων αιμοδοσίας της χώρας για την πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός νοσοκομείων.

Ο Αθλητισμός και ο εθελοντισμός έχουν κοινό όραμα και αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η αγάπη και η συλλογικότητα, αρχές που μπορούν να καλλιεργηθούν στις νέες γενιές και μέσα από το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας, ενώ για την τήρηση της τάξης η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στην κα. Μαρία Δρακωνάκη, στο τηλέφωνο: 6942954594 και στο mail: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News