Η ΕΟΚ ζητάει την ανάληψη ευθυνών της Πολιτείας

Μπάσκετ
Η ΕΟΚ ζητάει την ανάληψη ευθυνών της Πολιτείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είστε υπέρ ή όχι της επανεκκίνησης; Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας"

Μετά την μακροσκελή επιστολή των αθλητών εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ, προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, που ζήτησαν την άμεση έναρξη των προπονήσεων, η ΕΟΚ άφησε αιχμές ως προς την πολιτεία, κάνοντας λόγο για αναποφασιστικότητά όσον αφορά στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και τονίζοντας μάλιστα την ετοιμότητά της για άμεση επανεκκίνηση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η συνεχιζόμενη κατευθυνόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας από την Πολιτεία και το γαϊτανάκι δημιουργίας εντυπώσεων, μας υποχρεώνει να θέσουμε άπαντες προς των ευθυνών τους.

Είναι αναγκαίο αυτό ώστε να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση των υφιστάμενων τις συνέπειες της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αυτές οι ώρες για διεκπεραίωση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων, παρά μόνο για υπεύθυνες πράξεις.

Θέτουμε λοιπόν το ουσιαστικό ερώτημα, που απαιτεί άμεση και σαφή απάντηση. Είστε ή όχι υπέρ της επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας και των πρωταθλημάτων; Εμείς ως αθλητική Ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξή τους. Εσείς σαν πολιτεία είσαστε; Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματείστε την επιχείρηση μετάθεσής τους".

Επιστολή των αθλητών

Αθλητές και αθλήτριες των πρωταθλημάτων Α2, Β', Γ' Ανδρών, και Α2 Γυναικών του μπάσκετ, θέλησαν με μακροσκελή επιστολή τους να καλέσουν την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να επιστρέψουν και πάλι στα παρκέ.

Η επιστολή:

"Αγαπητέ κύριε Υφυπουργέ,

Αγαπητέ κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ακούμε και διαβάζουμε για εμάς τον τελευταίο καιρό είναι:

«Ερασιτέχνες αθλητές/αθλήτριες», «ειδική κατηγορία εργαζομένων», «δεν είναι και επαγγελματίες τα παιδιά».

Ποιοι είμαστε εμείς, θα ρωτήσετε εύλογα.

Είμαστε 1850 αθλητές και αθλήτριες από το άθλημα του μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες Α2, Β και Γ ανδρών και Α2 γυναικών. Είμαστε 1850 αθλητές/αθλήτριες από τους οποίους και τις οποίες από την αρχή της καραντίνας ζητείται να δείξουν υπομονή και συμμόρφωση προς τις αποφάσεις και οδηγίες των ειδικών. Είμαστε 1850 αθλητές/αθλήτριες εκ των οποίων έμειναν άνεργοι/άνεργες οι ερισσότεροι/περισσότερες, αν όχι όλοι/όλες, πέρυσι τον Φεβρουάριο εξαιτίας της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Και βέβαια είμαστε 1850 αθλητές/αθλήτριες που ξανά στα τέλη Οκτωβρίου κληθήκαμε να αφήσουμε για ακόμα μια φορά στην άκρη αυτό που αγαπάμε και αυτό που μας ζει, για το γενικότερο υγειονομικό καλό. Αθλητές και αθλήτριες που έχουμε ήδη υποστεί τεράστια ψυχολογική και σωματική φθορά και απλώς ελπίζουμε να μην τραυματιστούμε σε ενδεχόμενη επανέναρξη λόγω της μεγάλης απραξίας και του ελάχιστου χρόνου που θα έχουμε για να προετοιμαστούμε πριν να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ασφαλώς, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις των ειδικών και να δείξουμε υπομονή μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Παράλληλα, όμως, παρατηρούσαμε και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και συνειδητοποιήσαμε ότι στη μεγάλη πλειοψηφία τους όλες οι εθνικές τους κατηγορίες στο μπάσκετ (ανεξαρτήτως επαγγελματικών η ερασιτεχνικών σωματείων) διεξάγονται κανονικά. Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα μπορούσε κανείς να διατυπώσει την ένσταση ότι σε σωματεία άλλων ευρωπαϊκών χωρών οι αθλητές, ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες, θεωρούνται επαγγελματίες, επομένως δικαιολογείται η συνέχιση των πρωταθλημάτων τους. Εμείς ωστόσο πιστεύουμε ότι η διαφοροποίηση σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες δεν δικαιολογεί διακριτική μεταχείριση με αφορμή την πανδημία, επειδή σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να δεχθούμε την παράλογη ιδέα πως ο κορονοϊός έχει την προτίμηση να μεταδίδεται μόνο σε ερασιτέχνες και όχι σε επαγγελματίες! Αν το πρόβλημα είναι καθαρά ονομαστικό, μήπως πρέπει να μετονομαστούμε από «ερασιτέχνες» σε «επαγγελματίες» για να συνεχιστούν τα πρωταθλήματά μας εδώ στην Ελλάδα; Και τότε γιατί να μην ρωτήσουμε: Γιατί στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αν παίζεις μπάσκετ στις κατηγορίες Α2, Β και Γ θεωρείσαι επαγγελματίας και όχι ερασιτέχνης (όπως συμβαίνει στην Ελλάδα μας); Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο αθλητισμός δεν είναι μόνο η Basket League και η Ευρωλίγκα. Αν δεν υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε η Basket League!

Η ουσία είναι αυτή, αγαπητοί κύριε Υφυπουργέ και κύριε Γενικέ Γραμματέα. Έχετε αφήσει 1850 αθλητές/αθλήτριες (και φυσικά μαζί τους και τα μέλη των προπονητικών team) άνεργους/άνεργες και απλήρωτους/απλήρωτες σε μια περίοδο εξαιρετικά δυσχερή για όλους μας. Οι οικονομικές, οι ψυχολογικές και οι σωματικές επιπτώσεις που προκαλούνται από αυτή την απραξία είναι τεράστιες για όλους και πολύ φοβόμαστε ότι αυτό δεν έχει γίνει κατανοητό. Όπως κάθε αθλητής της Basket League, έτσι και εμείς οι υπόλοιπο/υπόλοιπες έχουμε μάθει να περνάμε την ζωή μας στο γήπεδο. Εκεί μεγαλώσαμε και εκεί ανήκουμε. Η μεταχείριση των αθλητών/αθλητριών δεν θα έπρεπε να είναι διαφορετική, ανάλογα με τη κατηγοριοποίηση του αθλητισμού σε «επαγγελματικό» και «ερασιτεχνικό». Ο αθλητισμός είναι ένας και σε καμία περίπτωση δεν ζητάει χάρες. Τα πρωταθλήματά μας πρέπει να συνεχιστούν! Και να συνεχιστούν με ασφάλεια, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων που έχει λάβει η Basket League. Σε αυτό το κομμάτι είναι που χρειαζόμαστε την συμβολή της Πολιτείας και την συμβολή σας. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη υπομονή και να κινούμαστε με γνώμονα τα ημερήσια κρούσματα, όταν ξέρουμε ότι υπάρχει πλάνο που κάνει διακρίσεις μεταξύ ερασιτεχνών και επαγγελματιών. Δεν γίνεται να συμμορφωνόμαστε άλλο με ένα πλάνο το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη ότι οι περισσότεροι από τους/τις 1850 αθλητές/αθλήτριες βιοπορίζονται από το άθλημά τους.

Ως αθλητές και αθλήτριες έχουμε μεγάλο αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, επειδή ακριβώς αναλογιζόμαστε το μέγεθος της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε. Για πόσους μήνες θεωρείτε ότι μπορούμε να αντέξουμε χωρίς τις δουλειές μας; Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στο να μείνουμε άπραγοι/άπραγες, άνεργοι/άνεργες και δίχως μισθό, όταν ξέρουμε ότι τα πρωταθλήματά μας μπορούν να συνεχιστούν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων ατομικής και ομαδικής υγιεινής που τηρούνται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου της χώρας, αλλά και σε σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σας καλούμε να ενεργήσετε άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση για την επανέναρξη των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων μας. Επιθυμούμε όχι μόνο να αρχίσουν τα πρωταθλήματα, αλλά και να ολοκληρωθούν κιόλας. Που είναι εξίσου σημαντικό! Σας καλούμε λοιπόν να βρείτε, σε συνεργασία με εμάς, μια άμεση λύση ώστε η Πολιτεία, η Ομοσπονδία και τα σωματεία να συνδράμουν στη διευθέτηση των προβλεπόμενων εβδομαδιαίων τεστ που χρειάζεται κάθε ομάδα. Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική επικοινωνία και σε μια αποτελεσματική συνεργασία για την άμεση επανέναρξη των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων.

Με τιμή

Οι αθλητές και αθλήτριες των ομάδων καλαθοσφαίρισης των εθνικών κατηγοριών Α2, Β και Γ ανδρών, και Α2 γυναικών:

ΜΑΡΚΟΣ ΨΗΜΙΤΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΕΛΛΗΣ,

ΚΥΡΚΟΣ ΣΟΥΛΙΝΑΡΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΜΕΡΙ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΣΤΟΣ,

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΕΣΤΟΣ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ,

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΠΩΝΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΚΟΣ,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΑΜΝΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ,

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΗΒΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΥΧΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΥ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΥ,

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΙΠ,

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΕΡΓΙΕΝΚΟ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ,

ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΑΚΗΣ,

ΗΛΙΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥΡΗΣ,

ΜΑΝΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ,

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ,

ΠΑΝΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΙΤΣΑΝΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΤΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ,

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ,

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ,

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΣΟΣ,

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΡΙΖΕΑΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ,

ΡΑΦΑΗΛ ΛΑΝΑΡΑΣ,

ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ,

ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΕΚΟΥΝΙΩΤΗΣ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΡΤΕΛΑΝΟΣ,

ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ,

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ,

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΛΟΣ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ,

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΟΥΡΒΑΣ,

ΜΑΝΟΣ ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ,

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΡΥΔΑΣ,

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ,

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΘΕΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΣΠΟΣ,

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΠΕΤΙΔΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΛΚΟ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΙΤΣΑΚΟΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΓΑΝΟΣ,

ΘΑΝΟΣ ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΑΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΑΣ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΡΦΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΙΔΑΣ,

ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ,

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ,

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΥΡΛΑΣ,

ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ,

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΟΡΔΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΧΑΧΑΛΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΡΕΓΚΑΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΜΒΡΑΖΗΣ,

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΑΛΩΝ,

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΡΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΡΕΚΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΕΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ,

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΤΣΟΥΜΑΣ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,

ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΙΨΙΟΣ,

ΜΑΤΕΙ ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ,

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΟΥΜΗΣ,

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΜΠΑΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΥ,

ΒΙΚΤΩΡ ΟΚΕΚΟΥΟΙΈΝ,

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΕΖΟΣ,

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ,

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ,

ΠΑΥΛΟΣ ΞΥΔΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ,

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΝΕΛΛΗΣ,

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΕΤΣΚΙ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΟΚΟΥΡΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΚΑΣ,

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΩΤΡΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ,

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ,

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΟΥΖΙΔΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ,

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΟΥ,

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ,

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ,

ΑΛΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΚΗΣ,

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΗΣ,

ΠΑΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ,

ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ,

ΠΑΡΗΣ ΜΑΡΤΖΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΕΖΟΜΟ,

ΘΩΜΑΣ ΑΜΠΑΡΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΧΑΣ,

ΤΟΜ ΠΑΠΠΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΗΣ,

ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ,

ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΣΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ,

ΘΟΔΩΡΗΣ ΩΝΑΣΟΓΛΟΥ,

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΤΑΛΙΩΤΑΚΗΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΥΔΑΣ,

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ,

ΜΑΡΙΟΣ ΔΟΞΑΣ,

ΑΛΦΑ ΝΤΙΑΛΟ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΑΣΙΑΔΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑΣ,

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΠΕΚΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,

ΑΛΜΠΙ ΜΕΤΑ,

ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΑΚΙΑΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΡΙΚΩΜΟΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ,

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ,

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ,

ΠΕΤΡΟΣ ΝΟΕΑΣ,

ΑΡΗΣ ΣΥΝΕΤΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,

ΜΑΚΗΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΙΚΑΣ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΡΝΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΣ,

ΤΑΣΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΚΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΚΟΣ,

ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΑΛΟΣ,

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ,

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΗΣ,

ΧΑΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΑΚΗΣ,

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΣΑΚΗΣ ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ,

ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΕΑΣ,

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΙΟΣ,

ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ,

ΒΥΡΩΝΑΣ ΒΑΤΣΙΟΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΤΣΙΟΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΤΗΡΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΗΜΟΥ,

ΡΟΔΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ,

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΣΗ,

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΟΥΡΤΟΥ,

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΗ,

ΜΥΡΤΩ ΜΑΝΙΑΚΙ,

ΝΑΓΙΑ ΚΡΙΤΣΕΠΗ,

ΡΟΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΛΑ,

ΤΖΟΑΝΝΑ ΤΑΜΠΑΚΟΥ,

ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΜΙΝΗ,

ΤΑΙΜΑ ΑΛΑΞΑΡ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,

ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΤΖΙΑΚΑ,

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΗΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΕΔΑΡΗΣ,

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ,

ΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ,

ΒΑΚΗΣ ΛΑΚΟΒ,

ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΤΟΡΜΠΑΡΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΙΚΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΙΚΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΟΥΚΟΣ,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΡΟΒΑΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΟΣ,

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ,

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΑΚΗΣ,

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ,

ΚΛΕΙΩ ΚΟΜΑΤΣΙΟΥΛΗ,

ΜΑΡΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑ,

ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΣΙΑ,

ΡΑΝΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ,

ΚΑΤΙΑ ΑΤΣΑΒΕ,

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΣΝΩΡΟΝΟΥ,

ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΛΙΑ,

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ,

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑ,

ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑ,

ΜΑΝΤΥ ΓΙΑΣΕΜΗ,

ΚΡΙΣΤΥ ΚΑΒΟΥΡΑ,

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΨΙΑ,

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΙΖΟΥ,

ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΓΚΟ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ,

ΧΑΡΗΣ ΛΙΟΥΝΗΣ,

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΤΑΡΗΣ,

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΨΙΑΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΓΚΟΥΑΛΤΙΕΡΙ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ,

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΡΕΤΖΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ,

ΗΛΙΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ,

ΙΩΣΗΦ ΚΟΛΟΒΕΡΟΣ,

ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,

ΠΕΤΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ,

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΣΟΧΛΑΣ,

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΔΡΑΣ,

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ,

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΟΝΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ,

ΓΟΥΑΜΠΑ ΚΡΙΣΤ,

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΑΡΡΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑΣ,

ΦΑΝΗΣ ΝΑΙΠΛΗΣ,

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΜΗΣ,

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΟΚΑΝΑΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΝΤΡΗΣ,

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΣΤΕΒΟΒΙΤΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ,

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ,

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ,

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ,

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΒΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΙΟΥΡΑΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ,

ΗΛΙΑΣ ΠΑΣΟΛΑΡΙ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΣΑΡΑΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΤΣΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΒΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ,

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑΤΣΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΧΡΕΝΤΖΗΣ,

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΛΕΔΡΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΙΟΣ,

ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ,

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣ,

ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΙΑΔΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΤΟΥΔΟΣ,

ΚΑΡΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ,

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ,

ΜΥΡΩΝ ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ,

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΟΥΜΑΚΗΣ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΔΟΛΑΜΗΣ,

ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΚΛΕΝΗΣ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ,

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΒΛΑΣΗΣ ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΣ,

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΟΒΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΣ,

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΑΘΑΡΟΥ,

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΟΚΟΥ,

ΔΩΡΑ ΣΤΡΑΤΗ,

ΑΣΠΑ ΜΠΕΝΕΚΗ,

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ,

ΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΝΟΥ,

ΜΑΡΙΛΙΑ ΚΑΓΙΑΝΝΑ,

ΑΡΙΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΛΗ,

ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΝΗ,

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΒΕΖΟΥ,

ΠΕΓΚΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ,

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΤΣΗ,

ΤΖΙΝΑ ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΗΣ,

ΜΙΧΑΗΛ ΔΑΝΟΥΣΗΣ,

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΧΑ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΙΑΚΟΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΤΣΙΡΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ,

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ,

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΝΑΒΟΠΟΥΛΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΛΥΦΑΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΑΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ,

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΥΠΑΣ,

ΝΙΚΗΤΑΣ ΒΑΛΑΗΣ,

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΡΑΤΟΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΖΗΣ,

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΑΤΖΙΑΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,

ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΑΤΗΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ,

ΣΑΚΗΣ ΔΟΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΙΔΑΣ,

ΟΡΓΚΕΣΤ ΧΑΣΑ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ,

ΘΑΝΟΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΥ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΑΚΜΑΣ,

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΦΟΡΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,

ΦΩΤΙΟΣ ΖΟΥΜΠΟΣ,

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ,

ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ,

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΛΦΕΤΑΣ,

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΓΙΩΝΗΣ,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΚΚΑΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΕΜΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ,

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΟΣ,

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΣΚΟΜΑΤΗΣ,

ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΦΙΑΣ,

ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,

ΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΠΡΙΤΖΟΓΛΟΥ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΚΕΝΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΙΜΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΟΣ,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΛΕΤΣΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΑΚΗΣ,

ΣΚΟΡΔΑΣ ΧΑΡΙΣΗΣ,

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΒΙΝΣΙΕΦΣΚΙ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ,

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ,

ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΕΤΣ,

ΛΑΜΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΡΓΑΛΗΣ,

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ,

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜ ΟΛΕΓΚΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΟΖΟΣ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΠΕΝΑΣ,

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΛΗΣ,

ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΕΓΟΣ,

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΜΑΝΔΑΡΑΣ,

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ,

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΧΜΠΑΤΙΑΝ,

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΡΤΖΟΥΜΗΣ,

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΓΟΡΓΟΝΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗΣ,

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΔΟΝΤΑΚΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΚΑΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΕΣΗΣ,

ΑΡΗΣ ΨΑΡΑΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΝΙΔΑΚΗΣ,

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΝΔΡΑΜΑΝΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΓΜΕΤΟΓΛΟΥ,

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ,

ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΧΑΓΕΑΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ,

ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ,

ΜΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ,

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΜΑΛΑΜΗΣ,

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ,

ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΝΗΣ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΒΑΝΤΩΝΗΣ,

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΔΑΚΗΣ,

ΧΑΡΗΣ ΚΕΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ,

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΠΑΣ,

ΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΒΛΗΣ,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ,

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ,

ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News