Μπάσκετ

Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία από το μπάσκετ του ΟΦΗ

«Είναι σημαντικό μέσα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε οι άνθρωποι να συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ομάδα του ΟΦΗ συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας. Περισσότερες από 46 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν από παίκτες, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας με σκοπό να στηρίξουν την δράση αυτή. Το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές, οι προπονητές καθώς και μέλη από το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος μπάσκετ. Παράλληλα την εθελοντική αιμοδοσία στήριξαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Μπάμπης Μαρκάκης.

« Ο ΟΦΗ για άλλη μια φορά δίνει το καλό παράδειγμα, στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης, σεβασμού και αναδεικνύει τα καλά στοιχεία και τις αξίες αθλητισμού τα οποία υπηρετεί ιδιαίτερα η ομάδα του μπάσκετ, για πολλά χρόνια. Εύχομαι σε όλη την αθλητική μπασκετική οικογένεια του ΟΦΗ να υγιής , να προσφερθούν θέαμα αγάπη αλλά και το αίμα τους, όπως έκαναν και σήμερα είναι βέβαιο ότι αρκετοί συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή .Είμαι εδώ για να πάρω δύναμη από τη δύναμη τους και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις για όλα αυτά που απασχολούν τον αθλητισμό, νιώθω πολύ όμορφα που είναι εδώ γιατί εδώ είναι το σπίτι μου και ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού που αναφέρθηκε και στην παύση των πρωταθλημάτων: «Η επιθυμία μας είναι να ανοίξει ο αθλητισμός καλώς εχόντων των πραγμάτων στις αρχές της νέας χρονιάς. Προέχουν όμως η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών αλλά και των αθλητών. Έχουμε δώσει μια ενδεικτική ημερομηνία την 7/01/2021 αλλά από εκεί και έπειτα θα επανεξεταστεί, βλέποντας και κάνοντας».

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την δράση αυτή. «Είναι σημαντικό μέσα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε οι άνθρωποι να συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλές γιορτές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια