Η Ηρακλειώτισσα που... τρελαίνει τη χώρα του μπάσκετ μίλησε από το Σαν Φρανσίσκο στην ΚΡΗΤΗ TV

Μπάσκετ
Η Ηρακλειώτισσα που... τρελαίνει τη χώρα του μπάσκετ μίλησε από το Σαν Φρανσίσκο στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Mπαρουτοκαπνισμένη" από τους 26 πόντους που πέτυχε ξημερώματα Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) η Ιωάννα Κριμίλη παραχώρησε συνέντευξη από την Αμερική στο δελτίο ειδήσεων...

Στις ΗΠΑ και δη στο πιο δυτικό σχεδόν σημείο της τεράστιας χώρας έφτασε πριν ένα χρόνο ένα κορίτσι από το Ηράκλειο. Βρέθηκε εκεί για να σπουδάσει αλλά...κακά τα ψέμματα! Βρέθηκε και για να κάνει τη διαφορά (!) στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο πρωτάθλημα μπάσκετ των γυναικών! Και αυτό κάνει! Η Ιωάννα Κριμίλη μίλησε χθες στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και έδειξε πόσο αγαπάει την Ελλάδα αλλά και την Κρήτη την ώρα που κάνει τους ειδικούς στη χώρα του μπάσκετ να παραμιλάνε!

"Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενη απόψε γιατί πήραμε μια νίκη κόντρα στην Καλιφόρνια που τη θέλαμε πολύ", σχολίασε η Ιωάννα που για το τελικό 67-62 είχε 26 πόντους με 7/14 διποντα, 3/6 τρίποντα, 9/10 βολές και έγινε θέμα για άλλη μια φορά απο την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης!

Και τώρα Εθνική; Ήταν εύλογο το ερώτημα: "Σίγουρα η Εθνική είναι το κάτι άλλο και θέλω να φοράω το εθνόσημο και θέλω να δώσω τα πάντα για τη χώρα μας! Παρακολούθησα τα κορίτσια στα ματς του Ηρακλείου όπως και σε όλα τα παιχνίδια και η αγάπη για την Ελλάδα γίνεται μεγαλύτερη όταν είσαι μακριά!"

Η Ιωάννα αναφέρθηκε και για τη σκληρή δουλειά στις ΗΠΑ αλλά και τα μέτρα εκεί: "Δυστυχως στην Καλιφόρνια αυξήθηκαν τα κρούσματα και μπήκαν πρόσφατα περιορισμοί αλλά προσέχουμε και ευτυχώς δίνουμε κανονικά τους αγώνες! Το κλειστό μπάσκετ του ΝΒΑ είναι απίστευτο και βέβαια κάθε εμπειρία μοναδική!

Έστω κι αν η μέρα ξεκινάει πολύ πρωί με σκληρή δουλειά και φυσικά υπάρχουν και τα μαθήματα online".

Όσο για το μήνυμα της στο Ηράκλειο; "Οι άνθρωποι μου είναι δίπλα μου και τους αγαπώ ενώ δεν ξεχνάω ποτέ την ομάδα που ξεκίνησα, τον Εργοτέλη"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News