Παίκτης του Περιστερίου ο Μπουρούσης

Μπάσκετ
Παίκτης του Περιστερίου ο Μπουρούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφώνησε με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μέχρι τέλος της σεζόν…

Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο πολύπειρος σέντερ, αποφάσισε να συνεχίσει το μπάσκετ έστω και για λίγο και να βοηθήσει την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη τη φετινή σεζόν σε Stoiximan Basket League και BCL.

Εδώ και περίπου 10 ημέρες πάντως, ο Καρδιτσιώτης έμπειρος σέντερ, έκανε προπονήσεις με τη φανέλα του Περιστερίου, ενώ εξέταζε και άλλες προτάσεις.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στη συνέντευξή του στον Βασίλη Σκουντή, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και πάλι, τονίζοντας: "Εφόσον μου ζητηθεί να είμαι παρών, εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και βρίσκομαι στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση, ναι, θα συνταχθώ κι εγώ. Μπορεί να με... έκραξαν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά που με στενοχώρησαν, αλλά η Εθνική είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Θα ήταν ωραίο να ξανασμίξουμε μαζί με τον Σπανούλη, τον Ζήση και τον Πρίντεζη".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπουρούσης, το καλοκαίρι του 2019, πήγε στην Γκραν Κανάρια, με την οποία σε συνολικά 20 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 7.8 πόντους, 4 ριμπάουντ αλλά και 1.3 ασίστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News