Μετά τον Σπανούλη και ο Ζήσης σκέφτεται να επιστρέψει στην Εθνική

Μπάσκετ
Μετά τον Σπανούλη και ο Ζήσης σκέφτεται να επιστρέψει στην Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με το προπονητικό επιτελείο…

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Νίκος Ζήσης αφήνει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή στην Εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, καθώς έχουν γίνει ήδη επαφές με το προπονητικό επιτελείο για το δικό του «γαλανόλευκο»... last dance!

Ο Βασίλης Σπανούλης με μια λακωνική δήλωσή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική για μία τελευταία φορά, ώστε να ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο. Η χαρακτηριστική απάντησή του ήταν «Θα δούμε», σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική και να την ενισχύσει στο Προολυμπιακό τουρνουά που βρίσκεται προ των πυλών.

Ο «Kill Bill», όμως, δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται κάτι τέτοιο, από την «χρυσή» γενιά της Εθνικής. Κι αυτό γιατί ένας ακόμα παίκτης που έχει γράψει λαμπρές σελίδες με το εθνόσημο σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει το δικό του «last dance» αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση.

Ανάμεσα στον αρχηγό της ΑΕΚ και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας υπήρξαν επαφές, καθώς στην «γαλανόλευκη» επιθυμούν μαζί με την μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη να έχουν στις τάξεις τους και τον Ζήση, ο οποίος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική ομάδα και η παρουσία του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, εντός και εκτός παρκέ.

Μάλιστα επιθυμία του Ρικ Πιτίνο είναι να έχει στην Εθνική ομάδα τόσο τον Ζήση, όσο και τον Σπανούλη, που με την εμπειρία τους και τις παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο θα αποτελέσουν τους παίκτες που θα δώσουν έμπνευση και κίνητρο στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ζήσης βρίσκεται σε συζητήσεις με το προπονητικό επιτελείο, σε ένα θέμα που χαρακτηρίζεται κεφαλαιώδες για την Εθνική ομάδα, καθώς ενδεχόμενη επιστροφή του Ζήση στην «γαλανόλευκη» θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του στα παρκέ.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News