Mπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ στους Μπάκς

Μπάσκετ
Mπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ στους Μπάκς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές κινήσεις για την ομάδα του Αντετοκούνμπο…

Aσταμάτητοι οι Μπακς, τα παίζουν όλα για όλα για τον τίτλο! Λίγες μόλις ώρες μετά την συμφωνία για την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ, το Μιλγουόκι έκανε ακόμα μία τρομερή κίνηση, αποκτώντας με ανταλλαγή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (28 χρονών, 1.98 μέτρα) από τους Κινγκς!

Σύμφωνα με τον Έντριαν Βοναρόσκι, το Μιλγουόκι θα αποκτήσει μέσω sign and trade τον Σέρβο μαζί με τον Τζάστιν Τζέιμς, στέλνοντας στο Σακραμέντο τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Έρσαν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον, προς επιβεβαίωση των προ ημερών ρεπορτάζ που τους ήθελε να ενδιαφέρονται για τον Σέρβο.

Με την απόκτηση του Μπογκντάνοβιτς οι Μπακς πρόσθεσαν στην μηχανή τους ένα στοιχείο που τους έλειψε πάρα πολύ στα περσινά playoffs: Έναν γκαρντ/φόργουορντ με μέγεθος, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ, αλλά και να απειλήσει από την περιφέρεια ως Spot Up απειλή στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την σεζόν 2019/20 ο Μπογκντάνοβιτς είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Σπουδαία κίνηση

Οι Μπακς δεν αστειεύονται και το έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Το Μιλγουόκι πρόλαβε το... μισό ΝΒΑ και με μία κίνηση-ματ απέκτησε τον Τζρου Χόλιντεϊ (1.90 μέτρα, 30 χρονών) από τους Πέλικανς, στέλνοντας στην Νέα Ορλεάνη τους Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ και τρία ντραφτ πικ πρώτου γύρου!

Με αυτό τον τρόπο το Μιλγουόκι ουσιαστικά παίζει τα ρέστα του, δείχνοντας με πράξεις στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου, αφού ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ένας παίκτης επιπέδου All Star, όντας ένας από τους καλύτερους two-way παίκτες στο ΝΒΑ.

Παράλληλα, ο Χόλιντεϊ (ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2022, αλλά έχει το δικαίωμα να το σπάσει το καλοκαίρι του 2021) είναι σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με τον Έρικ Μπλέντσο, ειδικά στον επιθετικό τομέα, με τους Μπακς να διατηρούν τον υπόλοιπο βασικό κορμό τους.

Την σεζόν 2019/20 ο Χόλιντεϊ είχε 19.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 35.7% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News