Μασλαρινός για Εθνική: «Τα κορίτσια έχουν δώσει το 100%»

Μπάσκετ
Μασλαρινός για Εθνική: «Τα κορίτσια έχουν δώσει το 100%»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ομοσπονδιακός μετά τη νίκη επί της Βουλγαρίας

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών απέναντι στην Βουλγαρία έμεινε ο Βασίλης Μασλαρινός. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών:

«Περιμέναμε πως θα είναι δύσκολο το ματς. Η Βουλγαρία δυσκόλεψε πολύ και τη Σλοβενία, είχαμε και τέσσερις απουσίες. Στην αρχή χτίσαμε μια καλή διαφορά, αλλά στη συνέχεια κάναμε κάποια εύκολα λάθη, είχαμε νευρικότητα και χάλασε και η άμυνά μας με συνέπεια να πλησιάσει η Βουλγαρία. Μιλήσαμε με τα παιδιά, αλλάξαμε λίγο την άμυνά μας, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και στο τέλος νικήσαμε δίκαια.

Η Βουλγαρία είναι πολύ επιθετική ομάδα, μας ανάγκασε να πάμε σε βοήθειες και με κάποιες έξτρα πάσες μάς δημιουργούσαν προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε αρκετούς πόντους στο πικ εν ρολ. Όταν αλλάξαμε την άμυνά μας, προσαρμοστήκαμε βγάλαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και κερδίσαμε το παιχνίδι. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, με πολλές νέες παίκτριες και θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο. Τα κορίτσια έχουν δώσει το 100% και πιστεύουμε πως θα το κάνουν και στην πορεία.

Η Σλοβενία είναι φαβορί του ομίλου, έμπειρη ομάδα. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είναι διαφορετική ομάδα από τη Βουλγαρία. Θα παλέψουμε και εύχομαι να κερδίσουμε. Πάμε αρχικά για τη νίκη και θα κοιτάξουμε το +6 αν μας το δώσει η εξέλιξη του αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News