Σταμολάμπρου: Είμαστε σε προστατευμένο περιβάλλον στο Ηράκλειο

Μπάσκετ
Σταμολάμπρου: Είμαστε σε προστατευμένο περιβάλλον στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διεθνής γκαρντ της Εθνικής μιλάει για τα παιχνίδι με Βουλγαρία και Σλοβενία στα "Αοράκια"

Ενόψει των αγώνων με Βουλγαρία (12/11, 20:00) και Σλοβενία (14/11, 20:00) στο Ηράκλειο για την προκριματική φάση του Eurobasket 2021, η Άννα -Νίκη Σταμολάμπρου αναφέρθηκε στους αγώνες, αλλά και στις ιδιαίτερες συνθήκες προετοιμασίας εξαιτίας του κορονοϊού.

«Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που συμβαίνει, είναι μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι», τονίζει η διεθνής γκαρντ για να προσθέσει: «Εμείς βρισκόμαστε σε άκρως προστατευμένο περιβάλλον. Βρισκόμαστε σε φούσκα και κάνουμε συχνά τεστ. Θα πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά και όσα συμβαίνουν δυστυχώς στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο και να επικεντρωθούμε στο στόχο που έχουμε μπροστά μας.

Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να είμαστε έτοιμες στους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Σλοβενία και να βρεθούμε πιο κοντά στην πρόκριση. Τη Σλοβενία τη γνωρίζουμε, η Βουλγαρία είναι μια ομάδα την οποία έχουμε δει στο βίντεο και είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες, να ξεχάσουμε για την ώρα τη Σλοβενία και να επικεντρωθούμε στη Βουλγαρία και μόνο που είναι το πρώτο παιχνίδι.

Τέλος η διεθνής αθλήτρια μίλησε για τις απουσίες της Εθνικής Γυναικών, τονίζοντας πως η μία θα αγωνιστεί για την άλλη: «Η ομάδα συνεχίζει, προετοιμάζεται και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε δύο βασικές απουσίες, την Κατερίνα Σωτηρίου και την Άννα Σπυριδοπούλου. Έχουν κληθεί νέα παιδιά με ενθουσιασμό και ενέργεια και θα προσπαθήσουμε όλες μαζί να καλύψουμε το κενό τους, να παίξει η μία για την άλλη και όλες για την ομάδα. Είναι τιμή και μόνο να φοράς το εθνόσημο και πολύ περισσότερο τώρα που τα παιχνίδια γίνονται στην Ελλάδα, ακόμη κι αν δεν μπορεί να βρίσκεται ο κόσμος δίπλα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News