ΟΦΗ: "Να είναι απόρθητο κάστρο η έδρα μας"

Μπάσκετ
ΟΦΗ: "Να είναι απόρθητο κάστρο η έδρα μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις από τον Γιάννη Λιανό, τον παίκτη που ξεχώρισε στο παιχνίδι με τη Μεγαρίδα...

Ο Γιάννης Λιανός ξεχώρισε στην σπουδαία νίκη και εμφάνιση επι της Μεγαρίδας με 76-68, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Με 22 πόντους ο Γιάννης Λιανός υπέγραψε την σπουδαία νίκη του ΟΦΗ, που τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε για την εμπειρία του φετινού ΟΦΗ, για τον στόχο το "παλατάκι" του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου να αποτελέσει το "κάστρο" του φετινού ΟΦΗ, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Οπως είπε "ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι σημαδεμένο. Είναι το φρούριο μας και δεν θέλουμε να χάσουμε απο κανένα.Προερχόμασταν απο μια ήττα στα Χανιά στις λεπτομέρειες. Θέλαμε να κερδίσουμε, μια ομάδα που έχει μεγάλο μπάτζετ και θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Εχουμε εμπειρία και ταλέντο και βγάζουμε ενέργεια στο γήπεδο".

Για τη συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Ράλλη, ανέφερε ότι  "με τον κόουτς συνεργαζόμαστε χρόνια, δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα και μια ματιά συνενοούμαστε. Είναι δουλειά όλων. Φαίνεται στον αγώνα, όταν έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τον οποίο ο ΟΦΗ υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, τόνισε ότι "είναι λυπηρό που ο Πανιώνιος, βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Και ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα και θέλουμε να μπορέσει να βρεθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες όταν τον ευνοήσουν οι συνθήκες. Εμείς δεν κοιτάζουμε ονόματα και στην έδρα μας δεν θέλουμε να χάσουμε απο κανένα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News