Ήττα για τον ΑΣΚΑ από την Δωδεκάνησο

Μπάσκετ
Ήττα για τον ΑΣΚΑ από την Δωδεκάνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώτερη η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος ομάδας επικράτησε 42-77…

Με ήττα (42-77) ξεκίνησε η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο τις υποχρεώσεις της, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 23ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ.

Στην ομάδα του Ηρακλείου γνώριζαν τις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα της Δωδεκανήσου. Το ΑΣΚΑ ωστόσο κατάφερε να είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το ημίχρονο, μια καταστροφική όμως 3η περίοδος σε συνδυασμό με την ποιότητα των αθλητών της αντίπαλης ομάδας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο των γηπεδούχων.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο στα «Δύο Αοράκια» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω Covid. «Σίγουρα έλειψε από όλους μας η στήριξη των συμπολιτών μας και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα επιστρέψουν οι φιλάθλοί μας στις κερκίδες!», αναφέρουν στον ΑΣΚΑ.

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου όπου και η ομάδα του Ηρακλείου θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα : 12-23, 14-11 (ημίχρονο) 4-25, 12-18

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΚΛΕΙΟ (Κυριακούδη): Γαστέρατος 2, Χουρδάκης, Μαράκης, Σέβτσοβ 6, Παπαδάκης 10, Στυλιανακάκης 9, Τζωρμπατζάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης 15

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης): Λουκάς, Χαρτερός 2, Μιχαήλου 5, Χαμαντί 30(2), Λυκοπάντης 2,Χατζηκαντης, Χατζηδημητρίου 2, Φιλίππου 5, Τσάππης, Μακρής 31, Μποσγανάς

Οι φωτογραφίες φίλο της ομάδας του ΑΣΚΑ, Στέφανο Πατεράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News