Μπάσκετ

Το Ηράκλειο διεκδικεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών του 2023

Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών επισκέφθηκε σήμερα τη Λότζια, στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Ηράκλειο για την επιθεώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια, καθώς το Ηράκλειο μαζί με την Άγκυρα διεκδικούν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών – Γυναικών του 2023.

Στην Αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά. μετέχουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών  Ιωάννης Στούφης,  ο Γενικός Γραμματέας Jurgen Endress καθώς και ο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιωσήφ Σταυρακάκης. 

Οι εκπρόσωποι της Διεθνούς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από όσα είδαν στο Κλειστό ενώ εξήραν την συνεργασία που είχαν με τον Δήμο Ηρακλείου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών που διεξήχθη στην πόλη μας το 2019.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, τους καλωσόρισε στο Ηράκλειο και τόνισε η ανάληψη διεθνών αθλητικών  διοργανώσεων παραμένει βασικός στόχος της πολιτικής του Δήμου όσον αφορά στον αθλητισμό: «Παρότι η πανδημία έχει επιπτώσεις και σε αυτόν  τον τομέα,  εμείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε σημαντικές διοργανώσεις, διότι θεωρούμε ότι τα οφέλη για την τοπική κοινωνία είναι πολλαπλά».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια