Μπάσκετ: Αναβολή στο ΑΕΚ-Τσμόκι για το BCL

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αναβολή στο ΑΕΚ-Τσμόκι για το BCL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H oμάδα της Λευκορωσίας αδυνατούσε λόγω πανδημίας να ταξιδέψει στην Αθήνα

Τους αγώνες ΑΕΚ-Τσμόκι Μινσκ και Τόφας-Νίμπουρκ για την 1η αγωνιστική του BCL, αποφάσισε να μεταθέσει η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των παικτών αλλά και των αποστολών των ομάδων. 

Σημαντικό να αναφερθεί πως το παιχνίδι της Ένωσης ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (21/10), ωστόσο η ομάδα της Λευκορωσίας αδυνατούσε να ταξιδέψει στην Αθήνα, λόγω της δεδομένης κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο του νέου πρωτοκόλλου return to play που υιοθέτησε το BCL και προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των παικτών και των αποστολών των ομάδων, το BCL αποφάσισε τη μετάθεση δυο αγώνων κατόπιν αιτημάτων που υποβλήθηκαν.

Έτσι οι αναμετρήσεις: Τόφας - Νίμπουρκ και ΑΕΚ - Τσμόκι Μινσκ, δε θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα όπως ήταν προγραμματισμένο και θα οριστούν στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

Το BCL έχει αποφασίσει ώστε στο μέτρο του δυνατού, να μην κριθεί κανείς αγώνας μακριά από τα παρκέ. Από τη στιγμή που κατατέθηκαν τα σχετικά αιτήματα από την Νίμπουρκ και την Τσμόκι Μινσκ αντίστοιχα, κρίθηκε σκόπιμο να αποφασιστεί η μεταφορά των αγώνων ώστε να προστατευτεί η υγεία των μελών των ομάδων και να αποφευχθεί κάθε είδος κωλύματος που θα μπορούσε να δημιουργηθεί λόγω της εσωτερικής νομοθεσίας κάθε χώρας.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News