Μπάσκετ

ΕΚΑΣΚ: Στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα για την ΕΟΚ

Κοινή επιστολή με άλλες τέσσερις Ενώσεις

Την παράταξη με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα, στηρίζει η ΕΚΑΣΚ ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.

Η Ένωση της Κρήτης εκφράζει επίσημα τη συμπαράσταση της στον άλλοτε διεθνή σέντερ, μαζί με άλλες τέσσερις Ενώσεις.

Ο λόγος για τις ΕΣΚΑΝΑ (Νοτιανατολική Αττικη), ΕΣΚΑΒΔΕ (Βόρειοδυτική Ελλάδα), ΕΚΑΣΚΕΜ (Κεντρική Μακεδονία), ΕΚΑΣΔΥΜ (Δυτική Μακεδονία), ενώ την στήριξη του ανακοίνωσε και ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκη).

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ και οι υπόλοιποι διεθνείς βετεράνοι που συντάσσονται μαζί του (Ρεντζιάς, Χριστοδούλου, Ιωάννου και Παπαδόπουλος), με δηλώσεις τους είχαν σταθεί στον Νίκο Γκάλη αναφέροντας πως «η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νικ στην Ομοσπονδία, στον ρόλο και στον χρόνο που εκείνος θα επιλέξει».

Με δική του δήλωση, άλλωστε, ο ίδιος «γκάνγκστερ» διέψευσε τα προεκλογικά σενάρια που κυκλοφόρησαν για υποτιθέμενη στήριξη στον Bαγγέλη Λιόλιο και έκανε «έμμεσο» άνοιγμα προς τους πρώην του συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδος, αφού δήλωσε πως δεν θα τους πρόδιδε ποτέ.

Αναλυτικά η επιστολή στήριξης:

Με σεβασμό στο παρελθόν και το παρόν -άλλωστε είμαστε κομμάτι του- αλλά με το βλέμμα στο μέλλον και στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ, ανακοινώνουμε ότι εν όψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στεκόμαστε στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Συντασσόμαστε μαζί του στη νέα προσπάθεια, για να έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι είμαστε απέναντι σε κάποιον άλλον. Το αντίθετο! Το ελληνικό μπάσκετ μας χρειάζεται όλους.

Μας θέλει ενωμένους και δυνατούς. Δεν διαγράφουμε τίποτα από όσα έχουν γίνει ως τώρα, όμως «ζω σημαίνει εξελίσσομαι».

Οφείλουμε λοιπόν να εξελιχθούμε, εναρμονιζόμενοι στην εποχή μας, με βελτιωμένο τρόπο διοίκησης αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες, μα πάνω απ’ όλα διατηρώντας σταθερές τις αθλητικές αξίες και αρχές.

Οι αρχές αυτές, που μας διέπουν από την πρώτη ημέρα που ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, θα είναι οδηγός και σε αυτήν τη συνεργασία και συμπόρευση με τον Παναγιώτη.

Με τιμή και μπασκετικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Λυμπεράτος, πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ

Μπάμπης Μαρκάκης, πρόεδρος ΕΚΑΣΚ

Κώστας Νικάκης, πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ

Ιωάννης Παλάτος, επίτιμος πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ

Αντώνης Παπαγιαννούλης, πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΜ

Λάζαρος Σαββίδης, πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ

Γιάννης Τσουμής, Α' αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια