Μπάσκετ με αμαξίδιο: Στον Παναθηναϊκό ο Ηρακλειώτης Παναγιώτης Χριστόφορος

Μπάσκετ
Μπάσκετ με αμαξίδιο: Στον Παναθηναϊκό ο Ηρακλειώτης Παναγιώτης Χριστόφορος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήρε μεταγραφή στον σύλλογο που είχε ζήσει μεγάλες στιγμές σαν κορυφαίος αθλητής πάλης ο πατέρας του Δημήτρης Χριστόφορος...

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται πλέον ο Ηρακλειώτης-πρώην παίκτης του ΑΣΚΑ-αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο, Παναγιώτης Χριστόφορος!

Έτσι, σε διαφορετικό άθλημα βέβαια, θα βρίσκεται πλέον στον σύλλογο που έζησε μεγάλες στιγμές σαν αθλητής πάλης -καθώς ήταν από τους κορυφαίους στον κόσμο στην εποχή του-ο πατέρας του Δημήτρης Χριστόφορος (ιδρυτής του Μίνωα όπου προπονητής είναι και ο αδελφός του Κώστας Χριστόφορος).

Η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό αναφέρει:

"Στην ομάδα της καρδιάς του, έπειτα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στον ΑΣΚΑ Ηρακλείου θα αγωνίζεται ο Παναγιώτης Χριστόφορος! Ο γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και γιος ενός εκ των σημαντικότερων παλαιστών του Τριφυλλιού, θα ενισχύσει τις προσπάθειες των πρασίνων στο Πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Παναθηναϊκού ο Ηρακλειώτες άσσος τόνισε “Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ήρθαν στην ομάδα της καρδιάς μου για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να συμβάλω στους στόχους τους της αγαπημένης μου ομάδας”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News