Basket League: Nέα κλήρωση και τζάμπολ 17/10 μετά το "αντίο" Πανιωνίου

Μπάσκετ
Basket League: Nέα κλήρωση και τζάμπολ 17/10 μετά το "αντίο" Πανιωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές εξελίξεις μετά την οριστική αποχώρηση των κυανέρυθρων από το πρωτάθλημα

Μετά την οριστική αποχώρηση του Πανιωνίου από το πρωτάθλημα της Basket League, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την διεξαγωγή νέας κλήρωσης, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/10, 13:00), στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, μέσω τηλεδιάσκεψης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επιπρόσθετα, οι τελευταίες εξελίξεις οδήγησαν και την αλλαγή της ημερομηνίας του πρώτου τζάμπολ. Με βάση τα δεδομένα, η πρώτη αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί στις 17/10.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε επίσημα με επιστολή από την ΚΑΕ Πανιώνιος ότι αποσύρει την συμμετοχή της από την Basket League της σεζόν 2020-21. Ο ΕΣΑΚΕ εκφράζει την λύπη του για την παραπάνω εξέλιξη και εύχεται στον ιστορικό σύλλογο σύντομα να επανέλθει στο επίπεδο που αρμόζει στην πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και στις προσδοκίες των φιλάθλων του.

Ως εκ τούτου η κλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος θα επαναληφθεί αύριο Παρασκευή (2/10, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την παρουσία μέσω τηλεδιάσκεψης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Λόγω της διεξαγωγής της νέας κλήρωσης και των εκκρεμοτήτων στην χορήγηση των πιστοποιητικών συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έναρξη της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 μετατίθεται από τις 10 στις 17 Οκτωβρίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News