Με κόσμο η Χίμκι θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Με κόσμο η Χίμκι θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η EuroLeague ανακοίνωσε πως επτά ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τις πόρτες τους για τον κόσμο…

Τις ομάδες που θα έχουν ένα μικρό αριθμό φιλάθλων στις κερκίδες στους αγώνες της Ευρωλίγκας, με βάση τις κυβερνητικές αποφάσεις και υποδείξεις των υγειονομικών αρχών, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Μεταξύ αυτών είναι και η Χίμκι την οποία αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, για την ώρα τα γήπεδα που θα έχουν κόσμο σε ένα ποσοστό των εξεδρών, είναι οι τρεις ρωσικές ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Χίμκι), η ιταλική Ολύμπια Μιλάνο, η ισπανική Βαλένθια, η λιθουανική Ζαλγκίρις και η γαλλική, Βιλερμπάν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια δεν μιλάμε για γεμάτα γήπεδα, αλλά για συγκεκριμένη ποσόστωση που διαφέρει από χώρα σε χώρα. Κάπως έτσι, στα επτά γήπεδα θα δούμε από 400 έως 7.500 φιλάθλους, οι οποίοι βέβαια θα διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει πως θα κάθονται -στην καλύτερη περίπτωση- ανά δύο θέσεις.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους μέχρι νεωτέρας, ενώ το ίδιο ισχύει και για Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα.

Επισημαίνουμε πως στην Ισπανία, εξαίρεση αποτελεί η Βαλένθια, διότι για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, αποφασίζει διαφορετικά η κάθε πόλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News