Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός Β΄από το Κύπελλο

Μπάσκετ
Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός Β΄από το Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε στο ΣΕΦ από τον Κολοσσό Ρόδου με 78-71…

Απέναντι στον Ολυμπιακό, στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Κολοσσός Ρόδου είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, είχε απαντήσεις σε κάθε ξέσπασμα των γηπεδούχων και έφτασε στη νίκη (78-71), βάζοντας τέλος στην πορεία της ομάδας του Πειραιά στο Κύπελλο. Εύκολη πρόκριση για την Λάρισα απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη (92-70).

Στην 1η αγωνιστική της Β' Φάσης σταμάτησε η πορεία του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη αντιμετώπισε τον Κολοσσό Ρόδου, στο βοηθητικό κλειστό του ΣΕΦ, με την ομάδα της Ρόδου να επιβεβαιώνει την αγωνιστική κυριαρχία της, παρά την μεγάλη αντεπίθεση των Πειραιωτών στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου έφτασαν δύο φορές σε απόσταση βολής (58-60, 35' και 71-74 στο 39').

Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη είχαν λύσεις στα κρίσιμα σημεία με Λάιλ, Άρτις και Λιάπη, καταφέρνοντας να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό Hellenic Coin, που επιβλήθηκε του Άρη στο κλειστό του Χαϊδαρίου.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 27-38, 48-58, 71-78

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, εύκολο έργο είχε η Λάρισα  απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη. Η ομάδα του Λίνιου Γαβριήλ πήρε εξ αρχής τα ηνία της αναμέτρησης, δεν έχασε το διψήφιο προβάδισμά της σε κανένα σημείο και έφτασε στην πρόκριση. Για τους Θεσσαλούς δεν αγωνίστηκε ο Μπράντον Ρας, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως οι Ουέμπ, Ρόι και Μπράουν φρόντισαν να... κάνουν τη δουλειά και να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα τους.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News