Στο προσκήνιο ξανά τo μπάσκετ με Super Cup

Μπάσκετ
Στο προσκήνιο ξανά τo μπάσκετ με Super Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμηθέας-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Περιστέρι απόψε στους δύο ημιτελικούς…

Η σεζόν στην Ελλάδα αρχίζει απόψε με... Super Cup. Η νεοσύστατη διοργάνωση βρίσκει τις τέσσερις πρώτες ομάδες της περασμένης σεζόν να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της περιόδου.

Η αρχή γίνεται στις 16:30, με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού Κυπέλλου. Οι Πατρινοί άλλαξαν αρκετά στο ρόστερ τους, καθώς αποχώρησαν παίκτες όπως οι Χολ, Κασελάκης, Μαυροκεφαλίδης και Λίποβι. Ο Μάκης Γιατράς θα στηριχτεί σε δύο πρώην κιτρινόμαυρους, τους Γιαννόπουλο και Τζέιμς, ενώ στα φιλικά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ο Μίλερ. Η «Ένωση», που την επόμενη εβδομάδα θα παίξει στο Final 8 του BCL στο ΟΑΚΑ, έχει αμφίβολο τον Σλότερ που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα στο γόνατό του, ενώ έχει αποκτηθεί ως έβδομος ξένος ο Άτκινς.

Στις 21:00 ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Βόβορα να κάνει επίσημο ντεμπούτο κοντράρεται με το Περιστέρι που είναι η οικοδέσποινα ομάδα. Για τους «πράσινους» επανέρχονται οι Σαντ-Ροος και Μποχωρίδης, ενώ ίσως μπει στη δωδεκάδα και ο Βουγιούκας που επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα. Το Περιστέρι με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να συνεχίζει από πέρσι στον πάγκο πρόσθεσαν εμπειρία με τους Μαυροκεφαλίδη και Σαλούστρο, ενώ απέκτησαν και καλούς ξένους όπως οι Πέτεγουεϊ, Τζόουνς, Άρλετζ και Γκάντι.

Οι δύο νικητές θα αναμετρηθούν την Πέμπτη για τον τίτλο στις 21:00, ενώ οι ηττημένοι θα δώσουν ένα καλό φιλικό στον μικρό τελικό στις 16:30.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News