default-image

Ικανοποιημένος ο Μακράκης από τον απολογισμό του Ηράκλειο ΟΑΑ

Μπάσκετ
Ικανοποιημένος ο Μακράκης από τον απολογισμό του Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ αναλύει τη χρονιά που πέρασε και αποδίδει τα εύσημα…

Μία απολογιστική επιστολή για την χρονιά που ολοκληρώθηκε για το μπάσκετ του Ηράκλειο ΟΑΑ, έδωσε στη δημοσιότητα ο προπονητής Γιώργος Μακράκης που απέδωσε τα εύσημα στα τμήματα του Ομίλου για τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες.

Αναλυτικά η απολογιστική επιστολή του Γιώργου Μακράκη:

«Σε μια δύσκολη χρονιά, όπου άλλα πράγματα είχαν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μας, το μπάσκετ μας κράτησε για άλλη μια φορά ενωμένους σ' ένα κοινό στόχο έχοντας να ασχοληθούμε με αξίες που φθείνουν στην εποχή μας, όπως η συνεργασία, η συντροφικότητα, η ομαδικότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, που μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και δευτερευόντως καλύτεροι μπασκετμπωλίστες.

ΕΦΗΒΟΙ 2019-20. Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Από το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΑΧ στην Αλικαρνασσό μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Προμηθέα στην Αθήνα. Από την πρώτη μέρα στη προετοιμασία τον Αύγουστο στα Αοράκια μέχρι το ξενύχτι στο καράβι την ημέρα της επιστροφής από την Αθήνα. Τι να πρωτοθυμηθώ... Τα 3 ταξίδια στην Αθήνα (φιλικά τα Χριστούγεννα, προκριματικά, τελικά Πανελληνίου) και τη συμβίωση στα ξενοδοχεία (3 εβομάδες). Τα ατέλειωτα ραντεβού και συζητήσεις για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών. Τα παιχνίδια στην ΕΚΑΣΚ, τις χαρές, τις λύπες, τις νίκες, τις ήττες. Τη βελτίωση που έβλεπα καθημερινά στις προσπάθειες των παιδιών. Το τρέξιμο του Μάνου (Καραδεμήρης - έφορος) να μην λήψει τίποτα στα παιδιά. Τη συνεργασία με τον Αντώνη και την στήριξη όλων των προπονητών του ομίλου. Τις συζητήσεις με τους γονείς για τις ανησυχίες των παιδιών τους, τη στήριξη τους την οικονομική που χωρίς αυτή δε θα γινόταν κανένα ταξίδι από τα τρία. Τους ευχαριστώ απ΄τα βάθη της καρδιάς μου. Μάγκες (Μάριο, Περάντω, Βάμβου, Κούκια, Κάτσα, Κατσάρο, Ήρα, Μένιο, Σταύρο, Νέαρχε, Νικόλα, Καρέ, Στέφανε, Ερβίν, Κούρμπα), σας ευχαριστώ για το ταξίδι! keep going!

Όσο αφορά στην παρουσία των άλλων τμημάτων τι να πω. Μάγκες του ανδρικού μας κάνατε υπερήφανους με το παίξιμό σας. Το επιστέγασμα της προσπάθειάς σας ήταν η άνοδος έστω κι αν ήρθε με το τρόπο που ήρθε. Το ταξίδι μας άξιζε πολλά περισσότερα μ΄αυτά που περάσαμε. Πάντα λέω ότι ο αθλητής πρέπει να παίρνει στο γήπεδο αυτό που του αξίζει... Μην απογοητεύεστε. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Σας περιμένω όλους τέλος Αυγούστου για να φύγουμε ένα νέο ταξίδι. Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια Αναστάση, εύχομαι να συνεχιστεί η βελτίωση σου. Καλή αντάμωση Στέβο. Περιμένουμε τους "γιατρούς" μας Ρωσσίδη και Κώστα να επιστρέψουν. Παίδες, Παμπαίδες, Μίνι, έχετε πολύ ταλέντο και περιμένουμε πολλά από εσάς. Σκληρή δουλειά και θα ανταμειφθείτε. Junior σας περιμένουμε για νέες γιορτές και παιχνίδια. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές για την ακεραιότητα, το ήθος τους και τη συνεργασία που είχαμε. Τα παιδιά είναι τυχερά που σας έχουν προπονητές και όχι μόνο. Ευχαριστώ τα κορίτσια του γραφείου καλαθοσφαίρισης Αλίνα και Φαίδρα για τη βοήθεια που πρόσφεραν όλη τη χρονιά. Όλους τους εφόρους και τους γονείς για τη ΜΕΓΑΛΗ στήριξή τους. Την Επιτροπή Μπάσκετ και τέλος τον κ. Δραμητινό που μας δείχνει καθημερινά τι σημαίνει αγάπη γι' αυτό που κάνεις.

ΥΓ 1 Καλή φοιτητική συνέχεια Κάτσα Βάμβου Κούκια

ΥΓ 2 Τελικά το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News