Απέκτησε τον Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Απέκτησε τον Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 27χρονος σέντερ την τελευταία διετία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τα χρώματα της Γαλατάσαραϊ…

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Ζακ Όγκαστ (27, 2μ08) θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος την τελευταία διετία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τα χρώματα της Γαλατάσαραϊ. Τις τελευταίες ημέρες γεφυρώθηκε το (μεγάλο) οικονομικό χάσμα που χώριζε τις δύο πλευρές, διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην υπογραφή των συμβολαίων και κάπως έτσι προέκυψε ο "γάμος".

Έτσι, ο ομογενής ψηλός μπορεί να λογίζεται πλέον ως παίκτης του Παναθηναϊκού , από τον οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Η απόκτησή του θα σημάνει το "πάντρεμα" με τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση του σέντερ, αλλά και τη δυνατότητα των πρασίνων να αλλάξουν ελαφρώς τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, δεδομένου ότι πλέον δεν μοιάζει απαραίτητο να έχουν επτά ξένους για να είναι "γεμάτοι" σε κάθε θέση.

Γι αυτό κιόλας, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επίσης επαναπροσέγγιση με την πλευρά του Γκρεγκ Γουίτινγκτον, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ζακ Όγκαστ είχε 13.4 πόντους και 7.1 ριμπάουντ ανά 25'20'' συμμετοχής στο EuroCup.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News