Μπάσκετ

Προπονητής ο Κεσαπίδης στoν ΑΟΚ Χανιά

Ήταν τεχνικός διευθυντής υποδομών μέχρι πέρσι στο Ρέθυμνο Cretan Kings ...

Ο Ανδρέας Κεσαπίδης που ήταν τεχνικός διευθυντής υποδομών μέχρι πέρσι στο Ρέθυμνο Cretan Kings θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΟΚ Χανιά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας των Χανίων, ο Χρήστος Παπανικολάου. Το scouting αναλαμβάνει ο Κώστας Πανάς ενώ γυμναστής θα είναι ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος.


Η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Χανίων αναφέρει:

«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το προπονητικό τιμ της ομάδας μας για την σεζόν 2020-21 στελεχώνεται από τους:

Προπονητής / Υπεύθυνος προγράμματος: Κεσαπίδης Ανδρέας
Συνεργάτης προπονητής: Παπανικολάου Χρήστος
Βοηθός προπονητή / scouting: Πανάς Κωνσταντίνος
Γυμναστής: Σταυρόπουλος Παναγιώτης

Ο ΑΟΚ Χανιά καλωσορίζει στην οικογένεια τους τα δυο νέα μέλη της προπονητικής ομάδας τον Κωνσταντίνο Πανά και τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος είναι γυμναστής και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκε στο τιμ του Προμηθέα.

2015-2016: Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στον AO Γλαύκο Πατρών στην Γ Εθνική κατηγορία.

2016-2017: Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ του Προμηθέα BC κατακτώντας την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - εφήβων.

2017-2018: Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ του Προμηθέα BC κατακτώντας την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

2018-2019: Επικεφαλής Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ των Υποδομών του Προμηθέα BC με συμμετοχή στην Euroleague Adidas Next generation Tournament κατακτώντας παράλληλα την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

2019-2020: Επικεφαλής Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ των Υποδομών του Προμηθέα BC με συμμετοχή στην Euroleague Adidas Next generation Tournament.

Ο Κωνσταντίνος Πανάς γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το Νοέμβριο του 1993. Το 2016 ξεκίνησε τη προπονητική του πορεία ως βοηθός της ανδρικής ομάδας της ΑΓΕΖ, όπου κατέκτησαν την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Συνέχισε στο ίδιο πόστο για τρία συναπτά έτη.

Διετέλεσε βοηθός του Κοροίβου Αμαλιάδας, δίπλα στο Κώστα Κεραμιδά με ειδικότητα στο scouting. Παράλληλα διετέλεσε εξωτερικός scout της Λιβανέζικης γυναίκας ομάδας Beirut Club, όπου κατέκτησαν το Αραβικό πρωτάθλημα το Νοέμβριο του 2019. Διετέλεσε πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΓΕΖ που αγωνίστηκε στην Α ΕΣΚΑΗ κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

2016-2019 ΑΓΕΖ (Αντρικό) Ass.coach
2019-2020 AΓΕΖ (Γυναικείο) Head coach
Κοροιβος Αμαλιάδας 2019-2020 (Α2) Scout
Beirut Club (A1 Lebannon) Scout»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια