Μπάσκετ

ΑΟΚ Χανιά: Ανακοίνωσε την αποχώρηση οκτώ αθλητών

Ανάμεσά τους και ο Χανιώτης Μάριος Σκαμνάκης...

Την αποχώρηση οκτώ αθλητών ανακοίνωσε ο ΑΟΚ Χανιά. Ανάμεσά τους και ο Χανιώτης Μάριος Σκαμνάκης, που θεωρείται ως μια από τις "σημαίες" και εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ μέχρι τη Β' Εθνική.

Παράλληλα παρελθόν αποτελούν ο Παναγιώτης Κατράνας, με διετή εξαιρετική παρουσία και σημαντική προσφορά, ο Σίμος Ιωακειμίδης, με πολύτιμη βοήθεια την περασμένη σεζόν, οι Νίκος Βρεττός, Ανδρέας Κουρουμούσης, Ανδρέας Μηντζαρίδης και Μιχάλης Παλαιοκρασάς, καθώς και ο επίσης Χανιώτης εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιάννης Ερηνάκης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΟΚ Χανιά θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους όλους τους αθλητές της ομάδας οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα είναι την επόμενη χρονιά μαζί μας.

Συγκεκριμένα τους Νίκο Βρεττό, Ανδρέα Κουρουμούση, Ανδρέα Μηντζαρίδη και Μιχάλη Παλαιοκρασά.

Καθώς επίσης τον Σίμο Ιωακειμίδη που με την πολύτιμη φετινή βοήθειά του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Κατράνα ο οποίος στα δυο χρόνια που έμεινε κοντά μας με μεγάλες προσωπικές θυσίες αποδείχτηκε ως μια από τις πολυτιμότερες μονάδες που η ομάδα μας είχε στα χρόνια της ύπαρξης της και στον οποίον οφείλει την απαρχή της εξαιρετικής πορείας της, τον Μάριο Σκαμνάκη που ήταν και θα συνεχίσει να θεωρείται ως μια από τις “σημαίες” του ΑΟΚ Χανιά, ένας από τους στυλοβάτες του σωματείου στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία και δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί μέρος της οικογένειάς μας και τέλος έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας τον σπουδαίο άνθρωπο και Ολυμπιονίκη Γιάννη Ερηνάκη.

Κύριοι, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας,ο ΑΟΚ Χανιά εύχεται να είστε πάντα υγιείς και επιτυχημένοι σε ότι κάνετε στη ζωή σας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια