Επισήμως ανακοινώθηκε από την Μούρθια ο Φράνκαμπ

Μπάσκετ
Επισήμως ανακοινώθηκε από την Μούρθια ο Φράνκαμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμερικανός του Ρεθύμνου συνεχίζει την καριέρα του στην Ισπανία…

Aνακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Μούρθια ο Κόνερ Φράνκαμπ, που εντυπωσίασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Basket League με το Ρέθυμνο Cretan Kings

Η ισπανική ομάδα στον τίτλο της ανακοίνωσης της μεταγραφής σημειώνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα αναφέρει τα στατιστικά τους, όπου είχε μέσο όρο 21 πόντους, 4,1 ασίστ σε 19 παιχνίδια και ποσοστό 42% στα τρίποντα, ενώ σημειώνει ότι ήταν μία από τις αποκαλύψεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο γενικός διευθυντής της Μούρθια, Αλεχάντρο Γκόμεζ δήλωσε για τη μεταγραφή του Φράνκαμπ τα εξής: «Είναι παίκτης που έχει περάσει δύο χρόνια στην Ευρώπη, κάθε σεζόν βελτιώνεται και πιστεύουμε ότι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μια ομάδα σαν τη δική μας. Είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικά, με καλή ανάγνωση παιχνιδιού και ικανός στο pick and roll. Πρέπει να είστε υπομονετικοί μαζί του, όπως με κάθε παίκτη που έρχεται ως νέος στο πρωτάθλημα, αλλά περιμένουμε πολλά από αυτόν ειδικά στο κλείσιμο των παιχνιδιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News