Μπάσκετ

Ανδρογέας: Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες, πρόεδρος ο Απόστολος Ανυφαντάκης

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 75%...

Νέα σελίδα και νέα διοίκηση για τον Ανδρογέα με επικεφαλής τον Απόστολο Ανυφαντάκη μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 75%. 

Η ανακοίνωση του ηρακλειώτικου συλλόγου έχει ως εξής: "Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και ποσοστό συμμετοχής που έφτασε το 75%, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας, το Σάββατο 06/06/20. Με πλήρη εναρμόνιση του καταστατικού στον τελευταίο αθλητικό νόμο , από το Μάιο του 2019 και την παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου, κα Ελένης Πεδιαδιτάκη, όλη η διαδικασία κύλισε ομαλά και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την σύνθεση του συμβουλίου, όπως αυτή προέκυψε από την συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου στις 07/06/20, για τα επόμενα δύο χρόνια, που έχει ως στόχο να επεξεργαστεί, οριστικοποιήσει, να οδηγήσει και να εφαρμόσει το επόμενο 5ετές πλάνο ανάπτυξης 2020-2024, οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας.

Οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά, οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και πιστεύουμε ότι με τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τα ηνία της υλοποίησης θα έχουμε ένα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα.

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΛΒΙΑ του KARL ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑΜΙΑΣ

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ

ΔΙΛΒΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

και ως αναπληρωματικά μέλη, με ιδιαίτερες αρμοδιότητες:

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια