Προτάσεις 2 εκ. ευρώ ετησίως στον Σλούκα από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

Μπάσκετ
Προτάσεις 2 εκ. ευρώ ετησίως στον Σλούκα από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του από την Φενέρμπαχτσε…

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως τόσο η Ρεάλ, όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει πως τόσο οι Μαδριλένοι, όσο και οι Ρώσοι, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον 30χρονο Έλληνα γκαρντ, προσφέροντάς του ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως είναι δεδομένη η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας μάλιστα πως ο αριστερόχειρας σουτέρ έχει επικοινωνήσει τόσο με τον προπονητή της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο, όσο και με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Να τονίσουμε, βέβαια, πως ο Κώστας Σλούκας παραμένει ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να τον έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους. Για τον ρόλο που θέλουν να του δώσουν στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και για τις απολαβές του.

Σίγουρα δεν είναι σε θέση να κοντράρουν Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ στα χρήματα, αλλά η προσφορά που του έχουν καταθέσει θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο μπασκετμπολίστα στο μεγάλο λιμάνι.

Πηγή: fosonline.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News