Ανοίγει τις πύλες του το κλειστό του ΒΑΚ

Μπάσκετ
Ανοίγει τις πύλες του το κλειστό του ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επικεφαλής των τμημάτων επεξεργάζονται το αγωνιστικό πρόγραμμα…

Το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του, σύμφωνα πάντα με τα όσα προβλέπει το Υγειονομικό πρωτόκολλο και τις επόμενες μέρες, θα είναι στην διάθεση των αθλητών του συλλόγου. Στο κλειστό γυμναστήριο έγινε νέα απολύμανση σε όλους τους χώρους από ειδικό συνεργείο, αλλά και καθαρισμός.

Ήδη οι επικεφαλής των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του ΟΦΗ, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, επεξεργάζονται το αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Να σημειωθεί ότι, απολύμανση και καθαρισμός έγινε και στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάτω από την θύρα 1 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Χαρές στο βόλεϊ

Mεγάλες χαρές για τον λίμπερο της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Μιχάλη Τεφτσή. Η σύζυγος του, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Αυτό είναι και το πρώτο παιδί του ζευγαριού και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Ο Μιχάλης δέχεται τα συγχαρητήρια όλων για τον «διάδοχο» και ευχές να τον δει στα γήπεδα του βόλεϊ κάποια στιγμή!

Με ανακοίνωση του, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ εύχονται στον Μιχάλη Τεφτσή και τη σύζυγο του, να τους ζήσει το νεογέννητο και να είναι τυχερό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News