Μπάσκετ

Basket League: Λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις ο ΕΣΑΚΕ

Σήμερα θα γίνει η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση για την επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα συνεδριάσει σήμερα στις 16.00 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον εν όψει της επόμενης μέρας στο ελληνικό μπάσκετ.

Τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι θα είναι πολλά, ξεκινώντας με το ενδεχόμενο επικύρωσης της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αποφασιστεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο η ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος έχουν ρίξει την πρόταση να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής στο γήπεδο.

Κι αν το φινάλε της φετινής χρονιάς είναι  το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί, δεν είναι και το μοναδικό. Την ίδια στιγμή αναμένεται να αναλυθούν και ζητήματα που απασχολούν χρόνια το ελληνικό μπάσκετ, όπως τα κριτήρια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα (ύψος εγγυητικής, ελάχιστο μπάτζετ, συνέπεια πληρωμών, γήπεδο), ενώ θα αναλυθεί και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης του τηλεοπτικού συμβολαίου, το οποίο και αποτελεί βασική πηγή εσόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια