Εργοτέλης-μπάσκετ: Να πάνε όλα καλά την επόμενη σεζόν

Μπάσκετ
Εργοτέλης-μπάσκετ: Να πάνε όλα καλά την επόμενη σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση του συλλόγου μετά τους φετινούς τίτλους στις κατηγορίες Ανδρών και Παίδων που κατέκτησε στην περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόωρα...

Στον μπασκετικό Εργοτέλη με σημερινή τους ανακοίνωση κάνουν αναφορά στους τίτλους που κατέκτησε ο σύλλογος αλλά παράλληλα εύχονται η επόμενη σεζόν να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα...

"Τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στο μπάσκετ στις κατηγορίες Ανδρών και Παίδων κατέκτησε ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, μετά την απόφαση των ΕΟΚ και ΕΚΑΣΚ για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Οι ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ ήταν στην πρώτη θέση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων και η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την οποία εναρμονίστηκε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, τους έδωσε πρόωρα τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στην ανακοίνωσή της για το θέμα η ΕΚΑΣΚ αναφέρει: «Το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ, μετά τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η Ένωση ανακήρυξε τους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, βάση της βαθμολογίας που ίσχυε κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

ΑΝΔΡΩΝ : Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΕΦΗΒΩΝ Α: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

ΕΦΗΒΩΝ Β: Α.Ο.Κ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΠΑΙΔΩΝ Α: Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΑΙΔΩΝ Β (Α ΟΜΙΛΟΣ) : Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΙΔΩΝ Β (Β ΟΜΙΛΟΣ) : ΠΕΔΙΑΔΑ Α.Ο.Χ .

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση των νέων κατηγοριών θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση μετά την οριστικοποίηση των συμμέτοχων και ανάλογα με τις εξελίξεις σε υγειονομικό επίπεδο».

Η επιτροπή μπάσκετ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει όλες τις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών για τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις και εύχεται η νέα αγωνιστική χρονιά να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς ανάλογα προβλήματα με την εφετινή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News