Μπάσκετ

Aντετοκούνμπο: Ζητά 2 εκατ. δολάρια για το "Greek Freak"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε αγωγή εναντίον αμερικανικής εταιρίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε ακόμα μία εταιρία να προσπαθεί να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας χωρίς την άδειά του την εικόνα του και δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια.

Όπως αποκάλυψε η "New York Post", ο Γιάννης κατέθεσε αγωγή στο σάιτ Fan Closet που βρίσκεται στην Καλιφόρνια ζητώντας ως αποζημίωση 2 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την αγωγή του Γιάννη, το συγκεκριμένο σάιτ χρησιμοποίησε χωρίς την άδεια του σταρ των Μπακς το nickname του "Greek Freak" σε μία σειρά από προϊόντα (θήκες κινητού, μπλούζες, φόρμες). Όπως αναφέρεται μάλιστα στην αγωγή, ο Γιάννης είχε ζητήσει μέσω επιστολής στις 27 Μαρτίου από την εταιρία να σταματήσει να το κάνει αυτό, με τα προϊόντα να κατεβαίνουν από το σάιτ. Έκτοτε ωστόσο ο Γιάννης προσπάθησε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό από την πλευρά της εταιρίας, με τον σταρ των  Μπακς να υποχρεώνεται να καταθεσει αγωγή.

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι η πρώτη - και πιθανότατα δεν θα είναι και η τελευταία που προσπάθησε να βγάλει κέρδος από το όνομα του Γιάννη. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο Γιάννης είχε έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία Southside Throwbacks σε μία αντίστοιχη περίπτωση, όταν πάλι είχε καταθέσει αγωγή ζητώντας 2 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια