Μπάσκετ

ΠΣΑΚ: Μαζεύει υπογραφές για να ολοκληρωθεί στα γήπεδα η Α2 Μπάσκετ

Έχει ταχθεί επίσημα να γίνει το ίδιο και στη Basket League...

Στη Βουλή κατατέθηκε τροπολογία από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που δίνει πλέον τη δυνατότητα σε Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τροποποιήσουν με αποφάσεις διοικητικού συβουλίου ή εκτελεστικής επιτροπής τις προκηρύξεις και να αποφασίσουν την πρόωρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων...

Μία κίνηση που αγγίζει -μεταξύ άλλων και- τον χώρο του μπάσκετ. Κι αν στην Basket League, οι ομάδες έχουν ήδη αποφασίσει ομόφωνα για την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες όλα έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που θα πάρει η ΕΟΚ. Εν προκειμένω δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στην Ομοσπονδία να αποφασίσει το πρόωρο φινάλε, κάτι στο οποίο αντιτίθεται ο ΠΣΑΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μαζεύει υπογραφές από παίκτες της Α2 κατηγορίας για να συνεχιστεί η φετινή σεζόν, όποτε αυτό καταστεί εφικτό. Για οτιδήποτε βέβαια θα πρέπει να υπάρξει σχετική απόφαση τόσο από την Ομοσπονδία, όσο κι από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ δεδομένου ότι θα δοθούν γενικές εντολές από τα αρμόδια όργανα και τους επιστήμονες αναφορικά με το πόσο ασφαλές είναι να επιστρέψουν όλοι στα γήπεδα και κάτω από ποιες συνθήκες.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του ΠΣΑΚ δείχνει τη διάθεση που υπάρχει από την πλευρά των αθλητών προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΣΑΚ επισήμως ζήτησε και την ολοκλήρωση στα γήπεδα για τη Βasket League ακόμη κι αν αυτό συνεπαγόταν τη διεξαγωγή αγώνων μέσα στον Ιούλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια