Μπάσκετ

Διαιτητές μπάσκετ: Συγκεντρώνουν χρήματα για την αγορά αναπνευστήρα

Προκειμένου να γίνει η δωρεά/προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας...

H Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας καλεί τα μέλη της προκειμένου να προσφέρουν χρήματα για την αγορά ενός αναπνευστήρα. Το κόστος πλησιάζει στα 8.000€, ποσό η ΟΔΚΕ ευελπιστεί πως θα συγκεντρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να γίνει η δωρεά/προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΔΚΕ:

"Αξιότιμοι Συνάδελφοι,Αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνει όλος ο κόσμος και η πατρίδα μας, αυτή την δύσκολη στιγμή που το υπέρτατο αγαθό -η προσωπική και οικογενειακή υγεία- απειλείται, oι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης πρέπει να δείξουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη και το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ένα ενεργό μέρος του κοινωνικού συνόλου με αξίες, ευαισθησίες και αυξημένο αίσθημα προσφοράς.Ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.Η ΟΔΚΕ σας καλεί να συνεισφέρεται χρηματικά με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας, για την αγορά μιας συσκευής ΑΝΑΠΝΟΗΣ - ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ που μπορεί να σώσει ένα συνάνθρωπο μας. Η συσκευή αυτή έχει κόστος 7.500 - 8.000€ και θα δοθεί σε μονάδα υγείας που θα υποδειχθεί από το υπουργείο υγείας.Παρακαλούμε για τη κατάθεση σας ΕΩΣ 1η ΜΑΪΟΥ 2020 στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK της ΟΔΚΕ:Αριθ. λογαριασμού : 788002330001436

IBAN: GR 3601407880788002330001436

*Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

*Σε περίπτωση που το συνολικό ποσό καλύψει το ποσό αγοράς του αναπνευστήρα, θα διατεθεί σε αγορά αναλώσιμων υλικών μονάδων υγείας (γάντια, μάσκες κλπ).

Συνάδελφοι θα βγούμε νικητές από αυτή την μάχη, με όπλα την αλληλεγγύη, την κοινωνική προσφορά και την αγάπη για την οικογένεια μας και μας συνανθρώπους μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια