Μπάσκετ

Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία αντικείμενά του με μεγάλη αξία!

Μεταξύ αυτών και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ...

Εταιρεία δημοπρασιών από τις ΗΠΑ δεν έκανε πίσω στον αρχικό σχεδιασμό της και ξεκίνησε να "βγάζει στο σφυρί" αντικείμενα που αφορούν στην καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας που "τρέχει" τη δημοπρασία, Κεν Γκόλντιν, αυτή είχε προγραμματιστεί από τον Δεκέμβριο και ουδεμία σχέση έχει με προσπάθεια να γίνει εκμετάλλευση του θανάτου του, δεδομένου ότι "θα ήταν άδικο για όλους όσους προσέφεραν αντικείμενα που κρατούσαν τα αντικείμενα και τα έδωσαν σε εμάς, να μην προχωρήσουμε τη διαδικασία".

Η ουσία βέβαια έχει να κάνει με το γεγονός πως αυτή φέρεται να είναι η μεγαλύτερη δημοπρασία αντικειμένων που αφορούν στον Κόμπι Μπράιαντ, δεδομένου ότι πρόκειται για 86 εξ αυτών με ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικτυακής πώλησής τους τη 16η Μαΐου. Μεταξύ αυτών που προσφέρονται είναι το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που προσέφερε ο Κόμπι Μπράιαντ στη μητέρα του, Παμ, μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2000 σε βάρος των Ιντιάνα Πέισερς, τα παπούτσια που φορούσε στο Game 5 των Τελικών του 2001 απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά και τα διχτάκια από τον αγώνα της 25ης Ιανουαρίου, τότε που ο ΛεΜπρον Τζέιμς τον ξεπέρασε στην all-time scoring list του ΝΒΑ.

Όλα όσα προσφέρονται πάντως, ουδεμία σχέση έχουν με τη Βανέσα Μπράιαντ, η οποία δεν συμμετέχει στη διαδικασία, όπως κατέστησαν σαφές οι διοργανωτές της δημοπρασίας. Παρόλ' αυτά, αποφασίστηκε το 5% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν να δοθεί στο "Mamba and Mambacita Sports Foundation".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια