Το ευχαριστώ του Νίκου Τούλη για την περιπέτεια της υγεία του

Μπάσκετ
Το ευχαριστώ του Νίκου Τούλη για την περιπέτεια της υγεία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βετεράνος του μπάσκετ ξεπέρασε τη δοκιμασία που του παρουσιάστηκε…

Είναι μαχητής και το αποδεικνύει όποτε χρειάζεται. Ο λόγος για το Νίκο Τούλη που κατάφερε να ξεπεράσει μία νέα δοκιμασία με την υγεία του και να βγει νικητής, επιστρέφοντας τις επόμενες ημέρες στο σπίτι του μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο. Ο Βετεράνος του μπάσκετ αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία την περασμένη Κυριακή στο στήθος και με την παρότρυνση του προσωπικού του γιατρού μεταφέρθηκε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Τέλος καλό, όλα καλά για το Νίκο Τούλη που στέλνει το μήνυμα του στους πολυάριθμους φίλους του, ευχόμενος Καλό Πάσχα».

«Μια Κυριακάτικη αδιαθεσία, με ενοχλητικό πόνο στο στήθος,-και με τη σύμφωνη γνώμη του αδελφικού φίλου καρδιολόγου Δημητρη Φανουράκη - με οδηγεί στο ΠΑΓΝΗ , μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και στεφανιογραφία , ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . Σε μια -δυο μέρες θα είμαι σπίτι "ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ" Καλό Πάσχα!

Για άλλη μια φορά! Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους ιατρούς καρδιολόγους Δημήτρη Φανουράκη, Γιώργο Κοχιαδάκη, Ζάχαρη Ευάγγελο, Ηρακλή Μαυράκη, Στέλιο Ζερβάκη, νοσηλευτικό προσωπικό, ΕΚΑΒ κ Μάγδα Ζεάκη για την κάθε ιατρική τους φροντίδα και επιμέλεια!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νίκος Τούλης.

Το αθλητικό τμήμα του neakriti.gr του εύχεται καλή ανάρρωση !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News