Μπάσκετ

ΠΣΑΚ σε ΕΣΑΚΕ: «Εμείς παίζουμε και το καλοκαίρι»

Ο Σύνδεσμος παικτών μπάσκετ ζητά να ολοκληρωθεί η Basket League και προτείνει καταβολή 80% των συμβολαίων αν διακοπεί το πρωτάθλημα

Η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από τις ομάδες να εισηγηθεί ο ΕΣΑΚΕ την οριστική διακοπή της φετινής EKO Basket League, είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση τόσο του ΠΣΑΚ όσο και του ΣΕΠΚ.

Ο Σύνδεσμος των Παικτών τόνισε μέσω ανακοίνωσης πως οι αθλητές είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν ακόμη κι εν μέσω καλοκαιριού αν χρειαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, ενώ παρόμοια στάση κράτησε κι αυτός των Προπονητών.

Η συγκεκριμένη πρόθεση υπογραμμίζεται επίσης στην επιστολή που έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στον ΕΣΑΚΕ, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επίσης η πρόταση να τους καταβληθεί το 80% των συμφωνηθέντων, εφόσον δεν καταστεί δυνατό να επιστρέψουν οι ομάδες στα παρκέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Εκτός των άλλων, ο ΠΣΑΚ πρότεινε την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να προκύψει απόφαση που θα ικανοποιεί άπαντες.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ άλλων συμφώνησαν να καταβληθούν στους παίκτες τα δεδουλευμένα μέχρι τις 13 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού και μένει να δούμε τι θα προκύψει στις διαβουλεύσεις των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια